Witam,
i jak tam powrót do rzeczywistości po tylu atrakcjach.
To już trzymam za piątek.
Moderator: Estraven
catawba pisze:Paulaaa pisze:catawba pisze:Paulaaa pisze:Dobry,gorąco- za gorąco![]()
Pozdrawiamy i Witamy
Witamy![]()
na taką pogodę nie ma narzekania![]()
jak dla mnie jest idealna
ZA gorąco
toż mamy TYLKO wiosnę!!!
poczekaj na PRAWDZIWE lato![]()
ja bym chciała na urlop do Szwecji.. tam chłodniej
Hannah12 pisze:Witam,
i jak tam powrót do rzeczywistości po tylu atrakcjach.
To już trzymam za piątek.
Paulaaa pisze:catawba pisze:Paulaaa pisze:catawba pisze:Paulaaa pisze:Dobry,gorąco- za gorąco![]()
Pozdrawiamy i Witamy
Witamy![]()
ZA gorąco
toż mamy TYLKO wiosnę!!!
Ja bym chciała nad morze i tam może być goorąco
catawba pisze:Paulaaa pisze:catawba pisze:Paulaaa pisze:Dobry,gorąco- za gorąco![]()
Pozdrawiamy i Witamy
Witamy![]()
ZA gorąco
toż mamy TYLKO wiosnę!!!
Avian pisze:catawba pisze:Paulaaa pisze:catawba pisze:Paulaaa pisze:Dobry,gorąco- za gorąco![]()
Pozdrawiamy i Witamy
Witamy![]()
ZA gorąco
toż mamy TYLKO wiosnę!!!
Możesz się zabrać ze mna - za 2 miesiace jadę do Norwegii, ewentualnie mogę Cię wyrzucić po drodze w Sverige
sweet-a pisze:dobry wieczór, Haniu i kociska
catawba pisze:Doberek!!!
wczoraj uczciliśmy rocznicę wizytą w teatrze zingaro. Idealne dla pary koniarzy![]()
w ogóle, to żałujemy, że już dziś wyjeżdżają z Polski, bo byśmy poszli jeszcze raz. REWELACJA!!! ile ja się naśmiałam, nacieszyłam, nawytrzeszczałam oczuco oni robili na tych koniach.. a konie cudne.. po prostu wariaci
![]()
dziś już dzień jak codzień... choć mam nadzieję, że dobry nastrój z teatru udzieli się tż'owi na dłużej![]()
umówiłam się na kastrację Benia na piątek
catawba pisze:Dziękiobawiam się, że mój urlop jest trochę później
Norwegia zawsze była moim marzeniem i pewnie w tej sferze zostanie..![]()
miłość do Skandynawii realizuję w postaci Szwecji.. niestety studenckie czasy minęły, nikt kasy nie da, dlatego kombinuję jak to zorganizować najmniejszym kosztem i jeśli stwierdzę, że mogę sobie na to pozwolić, to zabieram we wrześniu mojego tż do miejsc i czasów mojego nietamowanego szczęścia..czyt. miasteczka Kalmar
CoToMa pisze:catawba pisze:Doberek!!!
wczoraj uczciliśmy rocznicę wizytą w teatrze zingaro. Idealne dla pary koniarzy![]()
w ogóle, to żałujemy, że już dziś wyjeżdżają z Polski, bo byśmy poszli jeszcze raz. REWELACJA!!! ile ja się naśmiałam, nacieszyłam, nawytrzeszczałam oczuco oni robili na tych koniach.. a konie cudne.. po prostu wariaci
![]()
dziś już dzień jak codzień... choć mam nadzieję, że dobry nastrój z teatru udzieli się tż'owi na dłużej![]()
umówiłam się na kastrację Benia na piątek
My w lecie będziemy mieć już jedenastą rocznicę, ślubu![]()
A Benio na razie chyba w nieświadomości żyje
Avian pisze:Dzień doberekcatawba pisze:Dziękiobawiam się, że mój urlop jest trochę później
Norwegia zawsze była moim marzeniem i pewnie w tej sferze zostanie..![]()
miłość do Skandynawii realizuję w postaci Szwecji.. niestety studenckie czasy minęły, nikt kasy nie da, dlatego kombinuję jak to zorganizować najmniejszym kosztem i jeśli stwierdzę, że mogę sobie na to pozwolić, to zabieram we wrześniu mojego tż do miejsc i czasów mojego nietamowanego szczęścia..czyt. miasteczka Kalmar
Ja moją miłość do Skandynawii też zaczęłam od Szwecji, ale zupełnie naturalnym było jechanie coraz wyżej ... jak dotarłam do Norwegii, kompletnie mnie opętało![]()
Teraz Szwecja przy Norwegii wydaje się trochę ... nudna![]()
Ale sentyment został (i miłość do jezyka szwedzkiego)
Do Norwegii jeżdżę sama, wiec jakby co mogę Cię zabrać, na pewno wyjdzie taniej (sama organizuję, wiec ustalam sama gdzie jechać, gdzie spać i za ile)
Bardzo lubię Kalmar - szczególnie zamek i piękne fuksje rosnące przy drodze do niego. No i piękna panorama mostu na Oland ...
Ech, chyba sie wybiorę tam jeszcze raz ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości