Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 28, 2015 14:21 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Biedna Marysieńka , najważniejsze ze nic poważnego się nie stało :ok: Ja tez dmucham i chucham, a Lolitka rozcięła sobie łapkę szkłem i to przy mnie 8O
Pomysł z etapami suuuper!!1 :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob lut 28, 2015 15:10 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Cześć Kochane! :D
Maryniu, Słoneczko, dobrze że się nic nie stało! :( :ok: :ok:
Klaudia, ucałuj niunię!
Pamiętam, jak Lafisia była mała-może miała z pół roku-i tak się rozpędziła, że walnęła łebkiem o kominek. Aż huknęło! A ona nic! 8O Ale wyobraźcie sobie, że miała regularnego GUZA! Na szczęście zagoiła się , guż jak to guz, zszedł o jakimś czasie. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 28, 2015 18:37 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hej :)
Ucałuję Marysie zaraz :) Dopiero wróciłam do domu. Kupiłam kotom zapas mięsa i dałam im kawałek wołowiny świeży, który będąc w woreczku budził zainteresowanie a na talerzu jak zwykle nie :/ Z porcji wołowego w kawałkach 400 gr i jednej piersi mam zrobione aż 16 porcji na dwa koty plus małe udko pomyłkowo kupione, ale za to będzie dobry i tłusty rosół z tego dla Kitusi. Za to wszystko zapłaciłam 13 zł maksymalnie, a jedzenia dla kotków mam na miesiąc, bo jeszcze jest ryba no i saszetki. Ładną saszetki mają przebitkę ;)

Ja też zarabiam na fotografii także wiem ile co kosztuje także z punktu widzenia fotografa :) Taka sesja plus album to już jest fullwypas, no ale to siostra męża, więc i tak kupowałabym prezent, więc taki chociaż będzie pamiątką na zawsze :) Zastanawiam się czy ja bym chciała takie zdjęcia i szczerze powiem, że nie ;) Ale szewc bez butów chodzi to i ja nie mam zdjęć.

Gosiu to by było, jakby mąż przyniósł czwartego kotka :D

Idę robić obiad i zajrzę do Was :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 28, 2015 19:22 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Smacznego! Podjedz sobie :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 28, 2015 19:40 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

No to dziewczynki mają zapas jedzenia na długo :piwa:
Klaudia, smacznego :piwa:
Czemu byś nie chciała takiej sesji ? ;)
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 19:47 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dziękuję :)

A wiele się składa na to, że bym nie chciała :) Może tego nie czuję jeszcze :) Ogólnie mam strach przed zdjęciami, to chyba przez kompleksy i duże wymagania :D Ale na pewno będę fotografować dziecko od narodzin, może sobie sama zrobię jakieś zdjęcie :)

Na talerzykach było 8 kawałków wołowiny takich na jeden kęs, po 4 dla każdej dziewczyny. Co spojrzałam to znikał kawałek, po czasie zniknęły wszystkie. A żadnego kota nie przyłapałam na jedzeniu :ryk: i teraz nie wiem, która to wrąbała ;)

klaudiafj

Post » Sob lut 28, 2015 19:52 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

:ryk: :ryk: Słodkie :D W momencie w którym któraś z panienek będzie marudzić z głodu - zorientujesz się która zjadłą :D Chyb że akurat po 4 kawałeczki każda :ok:

Oj Klaudia rozumiem - ja też nie lubie zdjęć i zawsze przed aparatem uciekam :ryk: :ok: Nie dość że kompleksy to jeszcze jestem baardzo niefotogeniczna :evil:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 20:01 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Z tą fotogenicznością to jest tak, że zależy na jakiego fotografa się trafi :) Ja np mam worki pod oczami, nie cienie tylko worki. Jak widzę, że mi wyszły na zdjęciu to mnie trafia...niemiło :) Ale jak ja robię komuś zdjęcia (nie wiem czego to zasługa) to on nie ma ani worków, ani cieni, każdy wygląda świetnie. W szopie usunę wyprysk jak jest i nie robię żadnej korekty z twarzą, no chyba że mamie która to ma 54 lata, a ja muszę wymazywać jej zmarszczki, na jej żądanie, a bardzo tego nie lubię, ale staram się, żeby było naturalnie, nie robię z niej 16latki mimo, że ona by chciała :twisted:
Ciekawe jak wyglądasz ;) Już się we mnie obudził łowca pięknych twarzy ;)

klaudiafj

Post » Sob lut 28, 2015 20:04 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

:ryk: Klaudia ja mam ostre rysy twarzy- coś czego nie moge zniesc :evil: I jakie zdjęcie by nie było to zawsze mi te rysy widać :evil: Z tym już się nie da nic zrobić :ryk:
Oj ja worki pod oczami też mam, a jak się nie wyśpie to koniec :ryk: Kochana, właśnie nie wiem od czego to zależy z tym wychodzeniem na zdjęciach, na pewno jak jest się dobrym fotografem ( jak ty ) to się umie wszystko łądnie uchwycić :piwa:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 20:09 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Tak piszesz, że rozbudzasz we mnie chęć udowodnienia Ci, że możesz wyjść pięknie na zdjęciach :twisted: Nic już nie mów, bo wyślę Ci zaproszenie i się przekonamy jak to z Tobą jest :ryk:
Uwielbiam to, że tak naprawdę każda kobieta może wyjść na zdjęciu jak modelka z gazety - każda :D

Mnie się trafiła tylko jedna osoba, której nie umiałam zrobić dobrego zdjęcia. Ta dziewczyna tak grała, że nawet przez sekundę nie umiała być prawdziwa. Ale raz kiedyś udało mi się zrobić fajne zdjęcie - jak się zamyśliła i patrzyła w dal - raz jeden uchwyciłam jej prawdziwą twarz, bo wciąż były jakieś sztuczne grymasy :)

klaudiafj

Post » Sob lut 28, 2015 20:15 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudia ja się wstydzę przed obiektywem i to jest problem :ryk: mojej siostry chłopak jest fotografem i ile się na denerwował aby nam zdjęcia zrobić, wszystko mu nie pasowało :ryk: no chyba ze jestem po procentach - wtedy to urodzona modelka :ryk:

U mnie też pewnie byłby problem ze zdjęciami, ale właśnie nie chodziło by o granie przed obiektywem, bo to jest duży problem, ale jeśli chodzi o krepacje :twisted:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 21:43 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ja nigdy siebie na zdjęciach nie lubiłam ale kilka lat temu koleżanka zapytała się czy nie chciałabym pojechać z Nią na sesję zdjęciową do Jej kolegi, który fotografuje z pasji. Oj,miałam chwile zwątpienia oczywiście, no bo jak to,ja i sesja zdjęciowa?. Dziewczyny,jak Jacek mi przysłał zdjęcia z sesji, to naprawdę nie mogłam słowa wydobyć z siebie.. Mam naprawdę piękną pamiątkę :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lut 28, 2015 21:55 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudia to wiem jak wygląda, a Kasia?? :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 28, 2015 21:58 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

hej
Ja sie na zdjęciach nie lubie :?
A co do jedzonka . Jak moje nie chcą suchego , bo sie przejadło , to daje to suche w woreczku . Wyjmuję z szafki w opakowaniu i karmię z tego opakowania . I chowam zamiast na miche wysypac . :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lut 28, 2015 22:24 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

kalair pisze:Klaudia to wiem jak wygląda, a Kasia?? :D

Jeszcze się pokaże Bożenko :ok: :D
Obrazek

sistersy25

[poprzednia][następna]