puszatek pisze:spokojnej nocy, Ewuś![]()
Dziękuję Basiu.....i tobie też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Dziś urodzinki? Wszystkiego naj! Miłego dnia
Ja i Kotki Trzy
MB&Ofelia pisze::birthday:
Wszystkiego najlepszego!
Duża
Życzymy Cioci wszystkiego najmniamuśnego i dużo mizianek zez kotkami.
Książniczka Ofelja i mała Ciorna Carmen
AgaS1987 pisze::balony: Sto lat sto lat Niech Żyje Żyje Nam!![]()
![]()
A kto?!
Nasza Kochana Ewcia!![]()
![]()
Wszystkiego Najlepszego Ewuniu! Zdrowka, szczęścia i spełnienia wszystkich Marzeń!![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Dla potwierdzenia że piątek 13 - ego nie jest pechowym dniem dzień mi się całkiem miło zaczął.
Obudziłam się ze śpiącym Zuziaczkiem na kolanach, Jola Dworcowa potwierdziła że pieniążki z konkursu wpłynęły na jej konto, czarno - biały kot nie raz przebiegł mi dzisiaj drogę......
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Dla potwierdzenia że piątek 13 - ego nie jest pechowym dniem dzień mi się całkiem miło zaczął.
Obudziłam się ze śpiącym Zuziaczkiem na kolanach, Jola Dworcowa potwierdziła że pieniążki z konkursu wpłynęły na jej konto, czarno - biały kot nie raz przebiegł mi dzisiaj drogę......
To dzisiaj jest piątek 13
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Dla potwierdzenia że piątek 13 - ego nie jest pechowym dniem dzień mi się całkiem miło zaczął.
To dzisiaj jest piątek 13
Tak Marcysiu - od samego rana
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 26 gości