Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś. cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 21, 2013 19:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

I nic Żuczusiowi nie skapnęło z pańskiego stołu :?: Bo takie smutne oczka :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie kwi 21, 2013 20:28 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Oj niedobra pańcia głodzić piesia :wink: Duża FB nie straszny,ja tam wszystko biorę na babską logikę,a jaka radocha jak odkryję coś nowego :lol: trochę znajomych odnalazłam i ciągle odnajduję :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie kwi 21, 2013 20:51 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

rudy kociaku:) oj, zaraz tam pańcia pieska głodzi :mrgreen: :ryk:

Nasze wspólne śniadanka wyglądają tak, że piesio nieomal dosiada się do naszego stołu i zjada dwie kanapki :mrgreen:
Jedną ode mnie i jedną od małża, inaczej się nie da :mrgreen:
Ale my do jego misek się nie dosiadamy:)
I tego Żuczek przestrzega!

A oczka nie są smutne, to oczka myśliciela....myśli jak tu Dużych wziąć na litość :ok:
Bo jamniś cwana bestia:)
Nauczyłam łobuziaka, że jak wraca do domku to zawsze dostaje jakiś smaczek, tą nagrodę muszę mu wręczyć osobiście:) nie liczy się gdy smaczka dostanie od małża:) owszem skonsumuje na poczekaniu i....leci do mnie, bo przecież on wrócił i mu się należy :ryk:

Tak się dzisiaj bawił...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie kwi 21, 2013 20:54 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Rambuś upolował mysz :mrgreen: no nie mogę :ryk: Kubuś też kilka myszy upolował w życiu :roll:
Jeszcze dużo wyzwań przed Rambusiem żaby, jaszczurki, może ptaszki :wink: łowne kocie :mrgreen:
Żuczek z Dianą :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jaka ona puchata :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie kwi 21, 2013 21:32 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Oj tak .Te oczka ! :? Pięć par kilka razy dziennie widzę ! :ryk: Jamnis jest baaardzo fotogeniczny :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie kwi 21, 2013 21:44 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Miraclle pisze:Rambuś upolował mysz :mrgreen: no nie mogę :ryk: Kubuś też kilka myszy upolował w życiu :roll:
Jeszcze dużo wyzwań przed Rambusiem żaby, jaszczurki, może ptaszki :wink: łowne kocie :mrgreen:
Żuczek z Dianą :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jaka ona puchata :mrgreen:

Bo to pracowity kotek jest :D
W przeciwieństwie do Kropki i Lunki.
Pan Pers gdyby zobaczył mysz, to by się długo zastanawiał, co to jest :mrgreen: , myślę, że on myszy na oczy nie widział:)
Dianka jest taka puchata przez zimę, potem pani fryzjerka goli psinkę, żeby jej się skóra nie odparzała:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie kwi 21, 2013 21:47 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

barbarados pisze:Oj tak .Te oczka ! :? Pięć par kilka razy dziennie widzę ! :ryk: Jamnis jest baaardzo fotogeniczny :1luvu:

To tak jak u mnie :ryk:

No mogę śmiało jeszcze doliczyć Diankę i Tranulkę, wiec od czasu do czasu trochę więcej gałek się we mnie wpatruje :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie kwi 21, 2013 21:54 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie kwi 21, 2013 22:10 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Też uważam, że tutaj Żuczuś jest cudowny :1luvu:

A Kropcia już się ułożyła do spania :D

Obrazek

I chyba mocno senna :ryk:
Obrazek

Dobranoc Wszystkim:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie kwi 21, 2013 22:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dobranoc ! :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie kwi 21, 2013 22:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dobranoc! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 22, 2013 11:45 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Witam w ciepły i nawet trochę słoneczny poniedziałek :D :D

Dzisiaj wpadłam na szatański pomysł.
Postanowiłam nakarmić obie panienki z jednego talerza :strach:

Długo się zastanawiałam, gdzie im to podać żarełko i w końcu zdecydowałam, że postawię im w mojej sypialni na łóżku :wink: , ponieważ Kropcia ostatnio bardzo polubiła spać z nami, a Lunka też przybiegła, zobaczyć co się dzieje...

I tak oto cyknęłam fotki, które przejdą do historii :ryk:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Są tylko trzy, bo sielanka trwała krótko :mrgreen: zaraz Lunka trzepnęła Kropkę, aż ta odskoczyła na środek łóżka i było po fotkach i po śniadaniu.
Obie się na siebie mocno pogniewały i przy okazji na mnie tyż

A kiedy zaniosłam talerzyk do kuchni, obie węszyły podstęp i żadna już nie przyszła, już im się odechciało jeść :ryk:

Tylko ja długo nie wytrzymałam, nakarmiłam osobno obie dziewczyny, i humor wrócił :wink:

Poszły z pełnymi brzuszkami odpocząć :wink: , ułożyły się tak, jakby każda zjadła co najmniej wiaderko karmy :ryk:

Kropcia skromnie na brzegu:)

Obrazek
Lunka ciut wygodniej:)
Obrazek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon kwi 22, 2013 11:52 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

No dziewczyny zrobiły krok do przodu. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 22, 2013 11:53 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:Też uważam, że tutaj Żuczuś jest cudowny :1luvu:

Tzn on zawsze jest cudowny! Ale ta łapinka :love: :love: :love: No słodkość!
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon kwi 22, 2013 11:55 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Zuzanno :D
Jakie śliczne zdjęcia ..... Kropeczka i Luneczka jakby specjalnie pozowały .... :D
Śliczne "dziewuszki" :1luvu:

Zdawałoby się, że na dobry pomysł wpadłaś z tym wspólnym jedzonkiem, a tu klops .... zadziory kochane :love:

zastanawiam się nad przeniesieniem swego wątku na pod-forum NASZE KOTY, który jest dopiero tworzony;
wydaje mi się, że to dobry pomysł. A co Ty, Zuzko, o tym myślisz ?
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

[poprzednia][następna]