Ja pierdziu - ale czajnik cudo, no ukradnę, cholera, polecę i ukradnę - Duża

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:
Ja pierdziu - ale czajnik cudo, no ukradnę, chor\lera, poece i ukradne - Duża![]()
![]()
![]()
ahnija pisze:Hłopaki taki siem zrobił wybór mieszkań, rze teras czeba obgadać gdzie lepiej - heh gdzie mnie w morde nie dadzom, ja to czasem w ryj dać moge daćale tylko czasem, a trawy nie lubjem, czasem w puszorkah idziemy na Barbarkem do lasó ale tam jest OKROPNIE, ja lubjem dom i balkon i suońce..ale może jak bes puszorków mnie wypuszczą, to będzie fajniej bo puszory straszne są brr..
Emir - może nas hcom skumplować, ja jestem niebieski ale nie baba, no huop tesz jusz nie ale jestem niebieski, mojej siem podobam..
A czajnik i fontanna zarąbiste!!
Futryna też :ryk:
ahnija pisze:A ileż ciężkiej kociej pracy odcisnęło się na tejże futrynce!
(matko - ja w pracy jestem, nie podkablujcie mnie, że zamiast jakieś papiery przekładać ja na forum się wygłupiam)![]()
ahnija pisze:Emir, Emir ziom, zobaczem Ciem w rejalu!!
Moja nic nie powiedziała, do pracy poszła - podobno.., na pełżota wsiadła i pojehała a duży z roboty wrócił i nic tylko siedzi i czyta te swoje fora i tesz nic nie muwi..
Taka niespodzianka niby..
Ale czad, że siem spotkamy, no ja lubjem bjegać po domu a Ty nie lubisz? Jem jakiegoś Rojala suhego i jakieś mokre szaszetki z Aldika![]()
![]()
Ale jestem nakręcony, hyba do soboty nie pujdem spać!
Pamir
PearlRain pisze:e tam papiery kto by się nimi przejmował, ważne że masz internet![]()
a te zepsute drzwi od łazienki to też ciezka harówka Komandosa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości