U mnie to istna cholera

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Jak Gucio? mieliśmy niedawno okazję poznać Milanówekcudowne miejsce
Gibutkowa pisze:A co tam u Wielkiej Czarnej Dziury?
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Czyli wiosenne, leniwe, niedzielne popołudnie ze stadem
A co do smaczków: czy nie ma jakichś takich Renalowych? Albo czegoś co Pacio lubi, a co ma mało białka i fosforu? (bo to chyba o białko i fosfor chodzi, prawda?) Może lekarz da dyspensę i raz na tydzień pozwoli zjeść coś extra smacznego
Dulencja pisze:Tajemniczy Wujek Z. pisze:Czyli wiosenne, leniwe, niedzielne popołudnie ze stadem
A co do smaczków: czy nie ma jakichś takich Renalowych? Albo czegoś co Pacio lubi, a co ma mało białka i fosforu? (bo to chyba o białko i fosfor chodzi, prawda?) Może lekarz da dyspensę i raz na tydzień pozwoli zjeść coś extra smacznego
Lekarz nie daje dyspensy, ale ja daję mu coś smacznego, raz na jakiś czasCzyli jego ukochanego woła..
Brakuje mi doc, bo ona wiedziała, że choroba chorobą, ale nieszczęśliwe stworzenie za boga walczyć nie będzie... Tak było u Gucia...
Zresztą tęsknię za BB, za doc, za Milanówkiem (w którym często nie bywałam, ale zawsze miałam świadomość, że mogę pojechać), za sąsiadami, za wszystkim co zostawiłam![]()
Dulencja pisze:Zresztą tęsknię za [..] Milanówkiem (w którym często nie bywałam, ale zawsze miałam świadomość, że mogę pojechać) [..]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości