Jak sie czuje Miałeczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Miałeczka,Miałeczka a ja![]()
Jak ona się czuje,nie wiem nie mówi.Chodzi po domu od rana i mendzi,mieu,mieu.To miziaj ,to nie miziaj ,sama nie wie co chce.Pawi nie było więcej uffff.Tablety zapodajemy,łyka od pierwszego razu![]()
8 grudnia na badanie kontrolne sioo jedziemy,karma urinary ma powodzenieza to ja mam przeciąg w portfelu i tak jakoś aby do przodu
kotka doroty pisze:Ja jej wcale nie przesuwałam,tylko się na drugi bok chciałam przewrócić a ta pac,pac mnie łapą.Ożesz ty,od dzisiaj ma zakaz wstępu na moje wyrko,ona spi na dole na kanapie ja na górze,SAMA!!!bez kociej asysty!!!!!!!!!
kotka doroty pisze:Zmiana miejsc do spaniaa w życiu!!!!Ona na dole ,ja na górze!POWIEDZIAŁAM i tak będzie!TUP!
kotka doroty pisze:Zmiana miejsc do spaniaa w życiu!!!!Ona na dole ,ja na górze!POWIEDZIAŁAM i tak będzie!TUP!
alus1 pisze:kotka doroty pisze:Zmiana miejsc do spaniaa w życiu!!!!Ona na dole ,ja na górze!POWIEDZIAŁAM i tak będzie!TUP!
aleś mnie rozbawiła![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buahahahahaha!!!! Uśmiałam się do łezkotka doroty pisze:Ja jej wcale nie przesuwałam,tylko się na drugi bok chciałam przewrócić a ta pac,pac mnie łapą.Ożesz ty,od dzisiaj ma zakaz wstępu na moje wyrko,ona spi na dole na kanapie ja na górze,SAMA!!!bez kociej asysty!!!!!!!!!
shira3 pisze:Buahahahahaha!!!! Uśmiałam się do łezkotka doroty pisze:Ja jej wcale nie przesuwałam,tylko się na drugi bok chciałam przewrócić a ta pac,pac mnie łapą.Ożesz ty,od dzisiaj ma zakaz wstępu na moje wyrko,ona spi na dole na kanapie ja na górze,SAMA!!!bez kociej asysty!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Anna2016, muza_51 i 145 gości