czitka pisze:Cudownie!!!
Andorko, a możesz pojechać jeszcze raz?
W taką pogodę? Zawsze
a masz dla mnie jakiś cel?
Moderator: Estraven
czitka pisze:Cudownie!!!
Andorko, a możesz pojechać jeszcze raz?

czitka pisze:Dasz radę widok z fotela dentystycznego? Oczywiście z Panią Doktor![]()
!
Senanta pisze:Zmobilizowałaś mnie Czitko. Rzuciłam wszystko i poszłam na spacer po Jagodnie a efekty wizualne warte były fatygi.

.

czitka pisze:No proszę, spacer po dzielnicy i jak pięknie! I to jakiej dzielnicy, to nasze słynne Jagodno.
Ja może jutro też się przejdę, albo jak andorka pojadę na rowerze. Tu, koło nas, jeszcze zielono, wszyscy coś wykopują w ogrodach i chowają do piwnic. Albo zakopują. Teoretycznie cebule kwiatów, ale kto wie...
Widok z fotela dentystycznego bardzo interesujący, prawie kosmiczny.
Taras mi się kruszy i pęka. Byłam umówiona na ratowanie betonu na brzegach tarasu w sierpniu, ale panowie fachowcy nie przyszli i gdzieś przepadli. Przypomnieli sobie dzisiaj wieczorem i...będą jutro.
A miał być wreszcie spokój.
Nulkę zamknę w domu, ale zapewne wlezą na te brzegi tarasu Mietek i Witek wieczorem, odcisną łapki i zrobią aleję gwiazd. Chyba, że będę tam stała z miotłą do północy, aczkolwiek i bez miotły straszę.
Zimno. Idziemy z Nulą spać. Osobno niestety.

.
.czitka pisze:Nie mam pojęcia co będą robić, ma się na brzegach tarasu beton nie kruszyć, tak dookoła, a taras duży.
Teoretycznie taka obręcz będzie z trzech stron a potem to co ukruszone zalane betonem. Może 20 cm dookoła, taki pas. Żadne płytki, ja już miałam jazdę figurową na tarasie zimą przez wiele lat, jakoś tak z wiekiem mi się łyżwy bardziej ślizgają![]()
No zobaczymy, mają być o dwunastej
czitka pisze:Ok, zwrócę na to uwagę, dzięki.
To są szybcy fachowcy. Obejrzeli wiosną ten taras i zadali bardzo konkretne pytanie w kontekście finansowym oczywiście. Brzmiało ono tak: ma być drogo i porządnie czy mamy odp..... Wybrałam opcję drugą
.
Ale kartonami przykryjemy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], MB&Ofelia, Paula05 i 10 gości