Moderator: Estraven
talaaa pisze:bo po powrocie zastaliśmy ślady niezłej imprezki!
Duzy nie zjadł kanapki w pracy i zapomniał o niej więc ja zwąchalismy u niego w plecaku, a ze była zabunkrowana w jakiesj folii walczylismy z nią zaciekle przez co była wszędzieale szynka zjedzona i masło zlizane! ser i chleb za to został wszędzie
![]()
potem odkrylismy takie agresty i wiśnie w czekoladzie, były w szklanej miseczce (juz jej nie ma) i sie fantastycznie turlało je i ganiało! Duzi chyba nigdy ich wszystkich nie znajdą
![]()
udało nam sie tez otworzyć Duzej szafke z ubraniami i zrobilismy sobie z niej łózkotylko trzeba było polowe ciuchów wywalic z niej bo za ciasno było
![]()
taki weekend był!
Z&K
MarciaMuuu pisze:Ale zaszaleliście
Mereth pisze:Króweczki wiedzą jak się bawić
kalair pisze:He he..Krooffki też sobie zaszalały! A co!![]()
Paulaaa pisze:moim oczkom tez by się przydało ale uzalezniona jestembuu...
talaaa pisze:Paulaaa pisze:moim oczkom tez by się przydało ale uzalezniona jestembuu...
ojojoj to moze odwyk jakis![]()
ja po pracy staram sie tylko to co pilne na kompie robic i unikam monitora, osiem godzin w pracy mi starcza...
talaaa pisze:Paulaaa pisze:moim oczkom tez by się przydało ale uzalezniona jestembuu...
ojojoj to moze odwyk jakis![]()
ja po pracy staram sie tylko to co pilne na kompie robic i unikam monitora, osiem godzin w pracy mi starcza...
MaryLux pisze:Ceść, Korniczku i ZdzisiuMy to codziennie wywalamy ciuszki z szafki naszej Dużej - przecież musimy gdzieś spać
A wiśni w czekoladzie to nam Duża nie chce dać
Nawet ich nie otworzyła z folii
Inka, Psot i Kulka znudzeni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 31 gości