Moderator: Estraven
Milena_MK pisze:uuuu a u mnie dzisiaj bardzo ładna pogoda była przez cały dzień. słonko świeciło, choć zapowiadali ulewy. mimo to jestem dzisiaj nie do życia... do tego bóle krzyżowe mi dają o sobie znać...
Marcyśka pisze:Milena_MK pisze:uuuu a u mnie dzisiaj bardzo ładna pogoda była przez cały dzień. słonko świeciło, choć zapowiadali ulewy. mimo to jestem dzisiaj nie do życia... do tego bóle krzyżowe mi dają o sobie znać...
Mi głowa od rana pęka,nabrałam się gripeksów i innych lekarstw ale nadla się źle czuję i jestem rozpalona.W dodatku ból gardłaI na nic nie mam sił .Jak ja nienawidzę takich dni,mam ochotę położyć się na łożko i w ciszy leżeć by móc odpocząć
Milena_MK pisze:Marcyśka pisze:Milena_MK pisze:uuuu a u mnie dzisiaj bardzo ładna pogoda była przez cały dzień. słonko świeciło, choć zapowiadali ulewy. mimo to jestem dzisiaj nie do życia... do tego bóle krzyżowe mi dają o sobie znać...
Mi głowa od rana pęka,nabrałam się gripeksów i innych lekarstw ale nadla się źle czuję i jestem rozpalona.W dodatku ból gardłaI na nic nie mam sił .Jak ja nienawidzę takich dni,mam ochotę położyć się na łożko i w ciszy leżeć by móc odpocząć
o kurcze, może to jakiś wirus?

♥ 
NatjaSNB pisze:^Śliczne![]()
Marcysia, Ty zdrowiej!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości