Marysiu, ropień w trakcie gojenia, myślę, że proces jest tak powolny ze względu na ogólny stan Wiktora...
Ale wyciek ustał, pojawił sie strupek i bardzo pomalutku, ale jednak do przodu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Dzięki, dziewczyny.
Marysiu, ropień w trakcie gojenia, myślę, że proces jest tak powolny ze względu na ogólny stan Wiktora...
Ale wyciek ustał, pojawił sie strupek i bardzo pomalutku, ale jednak do przodu.
puszatek pisze:dlaczego nie można kupić bez rejestracji
Bianka 4 pisze:Wrzuciłam link do aukcji na mój profil na FB. Trzymam![]()
![]()
![]()
vip0 pisze:No i sama powiedz, Renia, po co nam te koty![]()
Pożytku za grosz.
vip0 pisze:Jak Aluś stwierdzi, że ewentualnie nas lubi, to powierzchnia grzejna mi sie poważnie powiększy.
Renia, i bardzo dobrze, że dziewczyna ma trochę ciałka, nie to, co chude wieszaki, jak na przykład moja Zośka.
Małe toto, chude i pyskate.
Bianka 4 pisze:Szkoda, że nikt nie może zrobić zdjęcia jak wygląda moje łóżko rano... czasami mam wrażenie, że mnie nie byłoby widaćTrzy w porywach do czterech kotów na mnie, sunia po mojej prawej, a psiak po lewej stronie. Jak tylko otworzę oko zaczyna się poranna toaleta mojej twarzy
Tylko kręgosłup czasami protestuje i ciężko wstać...
Bianka 4 pisze:Szkoda, że nikt nie może zrobić zdjęcia jak wygląda moje łóżko rano... czasami mam wrażenie, że mnie nie byłoby widaćTrzy w porywach do czterech kotów na mnie, sunia po mojej prawej, a psiak po lewej stronie. Jak tylko otworzę oko zaczyna się poranna toaleta mojej twarzy
Tylko kręgosłup czasami protestuje i ciężko wstać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Silverblue i 69 gości