Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 01, 2011 20:06 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:Nie Aga, mnie się wcale nie chce jeść :( , nie mogę sie do tego zmusić. Tylko leki wzięłam.

Ale wiesz, że leki nie powinny na pusty żołądek być brane?
Musisz jeść, jak nie da siebie to dla Drani.
No i dla nas też.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob sty 01, 2011 21:16 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Zjadłam kawałek żółtego sera bez chleba i ostatniego Michałka. Nie umrę.
A szkoda.
:(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob sty 01, 2011 21:26 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:Zjadłam kawałek żółtego sera bez chleba i ostatniego Michałka. Nie umrę.
A szkoda.

A ja tak czytam i czytam po cichutku i mocno żałuję, że nie jestem trochę bliżej Ciebie Wielbłądziu, bo chyba bym potrząsnęła Tobą i z tego wyrka wyciągnęła :evil:
Jezuuuu - tak nie można do diabła, no nie można !!!

Tak pięknie piszesz dziewczyno, więc będę tu ..... :)
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob sty 01, 2011 21:35 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

kwinta pisze:Tak pięknie piszesz dziewczyno, więc będę tu ..... :)

Dziękuję :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob sty 01, 2011 21:43 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

No ! :D

Jestem i mocno przytulam :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Nie sty 02, 2011 9:21 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:Zjadłam kawałek żółtego sera bez chleba i ostatniego Michałka. Nie umrę.
A szkoda.

Kaśka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie sty 02, 2011 13:09 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wszystkiego najlepszego w nowym roku Wielbłądziu :wink:
Co to za spanie popołudniową porą :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sty 02, 2011 20:49 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Zgadza się, spanie :( 18-godzinny letarg :(
Znowu tonę :(

Kiedy ruszyłam się z barłogu i wyszłam z pokoju, okazało się, że koty nie miały w miskach już ani jednego chrupka i ani kropli wody :oops: :( ...

Wszystko się we mnie znów porwało, potrzaskało. Czuję się, jakby w środku mnie rozbiło się w drobne skorupy jakieś wielkie szklane naczynie.

Nie krzyczcie na mnie z jedzeniem. Właśnie zjadłam grzybową zupkę z Biedronki i dwie wiśniowe delicje.

Wielbłądzio

Post » Nie sty 02, 2011 20:52 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:Nie krzyczcie na mnie z jedzeniem. Właśnie zjadłam grzybową zupkę z Biedronki i dwie wiśniowe delicje.

Hm... a jakiejś marchewki czy mandarynki z Biedronki, czy nawet jogurtu by się nie dało?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie sty 02, 2011 20:58 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Jogurt nawet mam.
Marchewka i mandarynka jakoś nie mogą same do mnie trafić ze sklepu :wink:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 02, 2011 21:03 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Kaśka - meldujesz się jutro u mnie. O godz. 17. I wykonać! 8) :evil:

Edit: bez marmurka, ofkors... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie sty 02, 2011 21:08 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Hmm, planowałam jutro wreszcie wziąć się za restaurację tej kociej komuny :roll: ...

A z Plusiem zamiast marmurka mogę...?
Lizak miałby kolegę na swoim poziomie 'umysłowym' :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 02, 2011 21:12 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:Hmm, planowałam jutro wreszcie wziąć się za restaurację tej kociej komuny :roll: ...

A z Plusiem zamiast marmurka mogę...?
Lizak miałby kolegę na swoim poziomie 'umysłowym' :roll:

Możesz wziąć goopka, będą się razem z Lizakiem dobrze bawić.
O godz. 17 - pamiętaj. Taki wpierd.. dostaniesz, że głowa mała...

Marcelibu

Post » Nie sty 02, 2011 21:16 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

:strach: :strach: :strach:
To chyba jednak lepiej zrezygnuję :roll:

Tylko Debila może Ci pod drzwi przyprowadzę, faktycznie Lizio byłby dla niego dobrym towarzystwem, u mnie biedaczyna strasznie się nudzi...

Wielbłądzio

Post » Nie sty 02, 2011 21:17 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze::strach: :strach: :strach:
To chyba jednak lepiej zrezygnuję :roll:

Tylko Debila może Ci pod drzwi przyprowadzę, faktycznie Lizio byłby dla niego dobrym towarzystwem, u mnie biedaczyna strasznie się nudzi...

Meldujesz się. Może nawet herbatę dostaniesz. Albo otworzymy szampana, co mi został. Zastanowię się :mrgreen: .

Marcelibu

[poprzednia][następna]