za to Ty jesteś nowalijką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze::twisted: , teraz molestujemy Marcelibu - w końcu powinna odebrać swego Juliana z wczasów pod gruszą
bubor pisze:, teraz molestujemy Marcelibu - w końcu powinna odebrać swego Juliana z wczasów pod gruszą
bubor pisze::twisted: , teraz molestujemy Marcelibu - w końcu powinna odebrać swego Juliana z wczasów pod gruszą
Wielbłądzio pisze:bubor pisze::twisted: , teraz molestujemy Marcelibu - w końcu powinna odebrać swego Juliana z wczasów pod gruszą
biedna Monia, chyba się przestraszyła, bo coś nie daje znaku życia![]()
oszczał szafkę w korytarzu, ZABIERAJ GO !!!
Wielbłądzio pisze:
wiecie, jestem chyba nienormalna
co rano tak strasznie strasznie się cieszę, kiedy widzę te moje ukochane aksamitne łebki, uszka, noski, wpatrzone we mnie kochane ślepiska... najpierw wycałowuję i molestuję TO, co danej nocy spało ze mną w sypialni (czyli zawsze Buśkę i Bidzię, czasami Tulca, a dzisiaj na przykład Mojego Ideała Mężczyzny), po wyjściu z pokoju zaczynam napastować po kolei wszystko, co tylko nawinie mi się pod ręce
Macieja Kota, Głupinka, Nuśkę, Totkę, Lilka, ostatnio nawet coraz częściej (na własną odpowiedzialność
) Tadeusza... całuję w czółka, tarmoszę za uszka, głaszczę, gadam, biorę na ręce... a potem standardowo nie starcza mi czasu na wypicie herbaty i umalowanie rzęs
![]()
ja chyba te moje Dranie trochę kocham...
bubor pisze:Wielbłądzio pisze:
... a potem standardowo nie starcza mi czasu na wypicie herbaty i umalowanie rzęs![]()
Ojj tam trochę , zakochana jesteś w nich po uszy i tyle![]()
![]()
Wiesz , mam podobne objawy ....
alus1 pisze:bubor pisze:Wielbłądzio pisze:
... a potem standardowo nie starcza mi czasu na wypicie herbaty i umalowanie rzęs![]()
Ojj tam trochę , zakochana jesteś w nich po uszy i tyle![]()
![]()
Wiesz , mam podobne objawy ....
też masz problemy z makijażem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości