Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Dobry wieczór miau!!Wróciłam z pracy i co?i sajgon czy mam udusic ogon już czy się powstrzymac!!wrrrrr
kinga w. pisze:kalair pisze:MałaJuż nie taka mała!
To co,spróbujecie?
Była wtedy mała! Ona jest na scenie od dziesiątego roku życia. Na studio to ja najpierw muszę zarobić... Pogadam z nią, jeśli będzie chciała nagrywać to spróbuję. Warto mieć takie nagrania choćby na pamiątkę.
Dorota pisze:kotka doroty pisze:Dobry wieczór miau!!Wróciłam z pracy i co?i sajgon czy mam udusic ogon już czy się powstrzymac!!wrrrrr
Najpierw posprzataj troche
Dorota pisze:kotka doroty pisze:Dobry wieczór miau!!Wróciłam z pracy i co?i sajgon czy mam udusic ogon już czy się powstrzymac!!wrrrrr
kalair pisze:Dorota pisze:kotka doroty pisze:Dobry wieczór miau!!Wróciłam z pracy i co?i sajgon czy mam udusic ogon już czy się powstrzymac!!wrrrrr
Dobra rada,tylko o tej porze mało się chce!![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kotka doroty pisze:Dobry wieczór miau!!Wróciłam z pracy i co?i sajgon czy mam udusic ogon już czy się powstrzymac!!wrrrrr
Dobra rada,tylko o tej porze mało się chce!![]()
Zgadza sie!![]()
I nie bedzie juz sily na uduszenie ogona
kotka doroty pisze:Posprzątałam!ale rządza mordu tkwi we mnie daleJ Nie dam żryc kociastej i już,a ona w nagrodę jeszcze na spacerek chce iśc O TEJ PORZE!!!!wrrr trzymajcie mnie bo nie wytrzymam i stane obok!!!!Nie dam żryc!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka, Marmotka i 56 gości