Ja się naprawdę gubię, mimo wysiłków!

Śliczniusi swoją drogą, a za zdrówko trzymam!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:A kto to?![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:Jakim cudem taki podlotkowaty pokurcz wpadł na coś, na co nie wpadł do dziś żaden z moich własnych, kilkuletnich i mądrych kotów...?
alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:Jakim cudem taki podlotkowaty pokurcz wpadł na coś, na co nie wpadł do dziś żaden z moich własnych, kilkuletnich i mądrych kotów...?
Jak będziesz znowu oczerniała swoje koty będzie co cytować![]()
Piękna i mądra kicia imię tez niezłe - szybciutko domek będzie oj szybciutko
Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:Jakim cudem taki podlotkowaty pokurcz wpadł na coś, na co nie wpadł do dziś żaden z moich własnych, kilkuletnich i mądrych kotów...?
Jak będziesz znowu oczerniała swoje koty będzie co cytować![]()
Piękna i mądra kicia imię tez niezłe - szybciutko domek będzie oj szybciutko
Zgoda: kilkuletnie są wszystkie![]()
Z grona mądrych należy rzecz jasna na wstępie wyłączyć palczastego kretyna, nad mądrością pozostałych musiałabym się jeszcze dogłębnie zastanowić (czy aby wszystkie
no bo czy np. taką notoryczną samobójczynię jak Gumkojad można podejrzewać o mądrość
?). Niewątpliwie mądre są Tadzina, Busia, Bidzia, niekoniecznie mądry, ale diablo inteligentny i sprytny - Lich, Maciuś i Rop też raczej rozumni... Nornik - jak już powiedziałam - nie wiem, o Duńce trudno mi stwierdzić cokolwiek poza tym, że jest Widmem
...
Dzień dobry z pracy
Wielbłądzio pisze:Jakim cudem taki podlotkowaty pokurcz wpadł na coś, na co nie wpadł do dziś żaden z moich własnych, kilkuletnich i mądrych kotów...?
Wielbłądzio pisze:
I drugie aha. KTOŚ znowu obszczał drzwi wejściowe i kawał podłogi pod nimiNiepotrzebna przypadkiem żadnej z Was puszysta, świetnie wypielęgnowana 'makowcowa' bura skórka
...?
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:
I drugie aha. KTOŚ znowu obszczał drzwi wejściowe i kawał podłogi pod nimiNiepotrzebna przypadkiem żadnej z Was puszysta, świetnie wypielęgnowana 'makowcowa' bura skórka
...?
A ja się nie zgadzam na skórkę. Wolę, żeby "chodziła" tak, jak teraz. Bo Licho zdobyła moje serce. Słodziutka jest, kochana.
Anuk pisze:Wielbłądzio pisze:Jakim cudem taki podlotkowaty pokurcz wpadł na coś, na co nie wpadł do dziś żaden z moich własnych, kilkuletnich i mądrych kotów...?
O Piopluniu piszesz?
kalair pisze:No, musisz..
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:
...?
A ja się nie zgadzam na skórkę. Wolę, żeby "chodziła" tak, jak teraz. Bo Licho zdobyła moje serce. Słodziutka jest, kochana.
Moja Miła, nie składaj pochopnie takowych deklaracji, niedawno poznałam Twój adres zamieszkania![]()
Nie przeczę, że jest kochanY i słodkI, ale to nie czyni zadość jego wiadomej głównej przywarze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości