DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 21, 2009 16:49

A kto to? :oops: :oops:
Ja się naprawdę gubię, mimo wysiłków! :lol: :lol:
Śliczniusi swoją drogą, a za zdrówko trzymam! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 21, 2009 20:21

kalair pisze:A kto to? :oops: :oops:

Pingwinkowata szylkrecia z poprzedniej części wątku, niestety nie pamiętam jak miała na imię :oops:

Wielbłądziu masz rację, dobra atmosfera w pracy jest nie do przecenienia. Między innymi dlatego tak trudno mi jest wyrwać się z mojej obecnej pracy :oops: Praca sama w sobie beznadziejna, ale jak pomyślę, że trafię na jakiś debili bez poczucia humoru lub toksycznego szefa to jakoś trudno mi zebrać do zmiany :oops:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto kwi 21, 2009 21:04

Wielbłądku, specjalnie dla Ciebie cytat, na który dzisiaj trafiłam.
Naiwny niby w swym prostym optymizmie, ale jakąś taką lekkością tchnący, że się niemo zachwyciłam :)

Oto on (podaję w oryginale, bo w przekładzie mi nie brzmi)

This is the firts day of the rest of my life.

Ma sens! :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro kwi 22, 2009 1:05

Kochane sklerotyczki: Lusia!!! Mój pierwszy po dłuższej przerwie tymczas, kochana namolna przylepka :1luvu: Najpierw trafiła do jakichś kretynów, którzy nie chcieli jej tylko dlatego, że już od pierwszego dnia 'sama nie przychodziła na kolanka' :twisted: , za drugim razem miała za to duuużo szczęścia :lol:

Nie uwierzycie, na czym dzisiaj wieczorem złapałam Godzillę. Sama własnym oczom nie chciałam wierzyć 8O
Wskoczyła na kibelek, kucnęła na desce (był otwarty)... i bardzo elegancko zrobiła kupę tam gdzie należy 8O 8O 8O Zaczęłam się już nawet zastanawiać, czy sika też w ten sam sposób - bo nigdy jak dotąd nie nakryłam jej podczas korzystania z kuwety. Gdyby tak było, mogłabym oferować w ogłoszeniach kota całkiem wyjątkowego :wink: - ale niedługo potem na siusiu poszła jednak do kibelka kociego :wink:
Jakim cudem taki podlotkowaty pokurcz wpadł na coś, na co nie wpadł do dziś żaden z moich własnych, kilkuletnich i mądrych kotów 8O ...?

Padam. Do szóstej jeszcze cztery godzinki, prześpię się chyba.

Aha. Marketingowe imię Godzilli brzmi Twiggy :twisted:

I drugie aha. KTOŚ znowu obszczał drzwi wejściowe i kawał podłogi pod nimi :twisted: Niepotrzebna przypadkiem żadnej z Was puszysta, świetnie wypielęgnowana 'makowcowa' bura skórka :twisted: ...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro kwi 22, 2009 7:19

Wielbłądzio pisze:Jakim cudem taki podlotkowaty pokurcz wpadł na coś, na co nie wpadł do dziś żaden z moich własnych, kilkuletnich i mądrych kotów 8O ...?

Jak będziesz znowu oczerniała swoje koty będzie co cytować :twisted:
Piękna i mądra kicia imię tez niezłe - szybciutko domek będzie oj szybciutko :D
Ostatnio edytowano Śro kwi 22, 2009 7:22 przez alus1, łącznie edytowano 1 raz

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro kwi 22, 2009 7:21

To była Lusia?! 8O :oops: :oops: :oops:
O rany..ale fstyt.. :oops:
Bura skórka mi niepotrzebna. I nie oczerniaj kotków, bo będą cytaty cytatów. :mrgreen:
:lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro kwi 22, 2009 8:30

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Jakim cudem taki podlotkowaty pokurcz wpadł na coś, na co nie wpadł do dziś żaden z moich własnych, kilkuletnich i mądrych kotów 8O ...?

Zgoda: kilkuletnie są wszystkie :twisted:
Z grona mądrych należy rzecz jasna na wstępie wyłączyć palczastego kretyna :wink: , nad mądrością pozostałych musiałabym się jeszcze dogłębnie zastanowić (czy aby wszystkie :roll: no bo czy np. taką notoryczną samobójczynię jak Gumkojad można podejrzewać o mądrość :roll: ?). Niewątpliwie mądre są Tadzina, Busia, Bidzia, niekoniecznie mądry, ale diablo inteligentny i sprytny - Lich, Maciuś i Rop też raczej rozumni... Nornik - jak już powiedziałam - nie wiem, o Duńce trudno mi stwierdzić cokolwiek poza tym, że jest Widmem :twisted: ...

Dzień dobry z pracy :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro kwi 22, 2009 8:40

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:

Zgoda: kilkuletnie są wszystkie :twisted:
Z grona mądrych należy rzecz jasna na wstępie wyłączyć palczastego kretyna :wink: , nad mądrością pozostałych musiałabym się jeszcze dogłębnie zastanowić (czy aby wszystkie :roll: no bo czy np. taką notoryczną samobójczynię jak Gumkojad można podejrzewać o mądrość :roll: ?). Niewątpliwie mądre są Tadzina, Busia, Bidzia, niekoniecznie mądry, ale diablo inteligentny i sprytny - Lich, Maciuś i Rop też raczej rozumni... Nornik - jak już powiedziałam - nie wiem, o Duńce trudno mi stwierdzić cokolwiek poza tym, że jest Widmem :twisted: ...

Dzień dobry z pracy :D

nie no znowu oczerniasz znowu :roll: :roll: :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro kwi 22, 2009 9:17

O Piopluniu piszesz? :roll:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro kwi 22, 2009 9:41

Wielbłądzio pisze:
I drugie aha. KTOŚ znowu obszczał drzwi wejściowe i kawał podłogi pod nimi :twisted: Niepotrzebna przypadkiem żadnej z Was puszysta, świetnie wypielęgnowana 'makowcowa' bura skórka :twisted: ...?

A ja się nie zgadzam na skórkę. Wolę, żeby "chodziła" tak, jak teraz. Bo Licho zdobyła moje serce. Słodziutka jest, kochana.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro kwi 22, 2009 10:12

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:

A ja się nie zgadzam na skórkę. Wolę, żeby "chodziła" tak, jak teraz. Bo Licho zdobyła moje serce. Słodziutka jest, kochana.

Moja Miła, nie składaj pochopnie takowych deklaracji, niedawno poznałam Twój adres zamieszkania :smokin:
Nie przeczę, że jest kochanY i słodkI, ale to nie czyni zadość jego wiadomej głównej przywarze :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro kwi 22, 2009 10:15

Anuk pisze:

O Piopluniu piszesz? :roll:

Niejaki 'podlotkowaty pokurcz' to Godzilla, nie Plopluś :twisted:
A jeśli chodzi o 'mądre koty' - czy muszę tłumaczyć, dlaczego Pluńka do nich nie zaliczam :roll: :wink: ?

Wielbłądzio

Post » Śro kwi 22, 2009 10:49

No, musisz.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro kwi 22, 2009 10:53

kalair pisze:No, musisz.. :twisted:

Tak :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro kwi 22, 2009 12:01

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:

Moja Miła, nie składaj pochopnie takowych deklaracji, niedawno poznałam Twój adres zamieszkania :smokin:
Nie przeczę, że jest kochanY i słodkI, ale to nie czyni zadość jego wiadomej głównej przywarze :twisted:

"I" "y"?
Przeca to dziewczynka...?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]