na miau wstydzę się zapraszać znajomych, jestem zniesmaczona, a już zupełnie ręce mi opadły jak poczytałam teksty moderatora... Coraz więcej osób stąd odchodzi... panoszy się brak kultury, coraz więcej jest agresji, ludzie zaczynają się bać pisać prawdę .... parę osób probuje dyktować innym co mają robić.... mnie to nie kręci.......
Eh, Tri, gdybyś Ty była moderatorem, na pewno by tak się nie działo.... Kotika, która załozyła wątek w Śniezynkowie (zglosiłam Sniegułę, a owszem

Nie chcę promować miau moimi doopkami, przykro mi.....
p.s. Zajrzałam dzisiaj na stronę AFN i zobaczyłam Gema i fionę22, może i Ty tam zaglądasz?

Zbieram się powoli, idę do moich doopeczek.... kochanych gadów moich.... łobuzów okropnych.... i najfajniejszych na świecie....
W pn na stronie o zabezpieczeniach balkonów na Kotach wkleję zdjęcia z mojego balkonu - obiecałam dziewczynom że pokazę co wymyśliłam....
Mam też filmik, tylko nie wiem jak go wgrać na YouTube.... Zombiczek i Śnieguła szaleją na balkonie.... wiesz, one obie to niezłe cholery, czasem jak patrzę jak się tłuką to myślę : trafiła kosa na kamień

I chociaż białe tałatajstwo to złodziej straszny, nie oddam.... za dużo w nią zainwestowałam, przejadła niejedną moją pensję

Miłego weeku, wymiziaj swoje doopki, zwłaszcza tą niby-czarną

Never aka Rozmnażaczka (z niebezpiecznego "Paktu Rozmnażaczy")