Cosia Czitka Balbi i dachowce.TEN DZIEŃ. Cud narodzin!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 07, 2018 21:44 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Czitusia ma 15 la

Ais pisze:
czitka pisze:Tak, coś jakby drgnęło, ale Szczepana nie widać jeszcze.
Tymczasem wdarł się na włości Paskud ze spóźnionymi życzeniami i nie bardzo wie, w którą stronę iść, szuka Czitusi :P
Obrazek

a cóż tak hawajsko przyodziany ten kotek? :)

:ryk:
Bo to nie Paskud, tylko trochę nieśmiały kawaler, może zaczarowany Królewicz.
Tylko trochę zaczarowany, bo tak naprawdę jest śliczny i akuratny. I ma hawajski styl - nie każdy to może o sobie powiedzieć.
I jak bardzo się stara.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Śro mar 07, 2018 23:34 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Czitusia ma 15 la

Zapomniałam dodać, że do całej piękności ma jeszcze jedno ucho poszarpane. Teraz jest dopiero komplet Paśka :1luvu:
Leżę z lodem na czole. Byłam w jednej z galerii, takie wielkie drzwi obrotowe bębnowe do wyjścia. I wejścia. Chciałam wyjść, szybkim zdecydowanym krokiem. Myślałam, że to się już właściwie obróciło, ale byłam w błędzie, wyszłam grzmocąc głową w szybę :roll: :strach: :ryk:
Taką śliwkę mam wielką na czole, głupia szyba :evil:
Cieplej już, zdecydowanie cieplej!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Czw mar 08, 2018 8:59 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Czitusia ma 15 la

Znaczy , rzuciła się na Ciebie 8O Z pełnego zaskoczenia :roll:
Oddałaś jej?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw mar 08, 2018 10:00 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Czitusia ma 15 la

O, wspolczuje :(
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw mar 08, 2018 11:22 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Czitusia ma 15 la

Oj :201428
z tymi szybami człowiek nie ma szans, takie mocne.
Weszłam nie tak dawno w szklaną ścianę w sklepie pewnej sieciówki odzieżowej, grzmotnęłam tak, że aż mi się ciemno w oczach zrobiło, a młody ekspedient podbiegł pytać, czy na pewno wszystko w porządku. Takie czyste te szyby, że jeszcze człowiek w kompleksy się wpędza - w życiu nie dam rady tak doszorować okien :oops:
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Czw mar 08, 2018 11:49 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Czitusia ma 15 la

Otóż to, one za czyste :evil:
I to się idzie pewnym krokiem, nawet szybkim i nagle :201429
Ale nic, nic, gwiazdozbiorów kilka zobaczyłam i mam śliwkę, dzisiaj się zaczyna koloryzować, jaki piękny Dzień Kobiet :ryk:
Słuchajcie, wyszło słońce!!!! Za chwilę wyjdzie Szczepan, to już pewne!
Biegnę do pracy, serdeczności kobitki, wszystkim wszystkiego naj!naj! :1luvu:
A Paskud wtoczył się rano z piwnicy chyłkiem i rzucił na miski dziewczyn jakby nigdy nic nie jadł. I że zaraz zabiorą!
Szybko i dużo! I potem.... :oops:
Do wieczora dietka!
Obrazek

czitka

Post » Czw mar 08, 2018 14:53 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Głupie szyby(stra

Na moje okna by nikt nie wpadł :evil:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw mar 08, 2018 21:27 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Głupie szyby(stra

:strach: :strach: :strach:
Współczuję :(

Ale na moje okna, tak jak na morelowej, nikt by na pewno nie wpadł :twisted:

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Czw mar 08, 2018 22:31 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Głupie szyby(stra

na moje nikt nie wpadnie, nawet z dużą wadą wzroku, nawet po wyczyszczeniu. W ogóle nie przywiązuję do tego wagi. Fajnie, jak są czyste, ale nie mam zamiaru ich pucować co chwilę, do tego "bezsmugowo".

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt mar 09, 2018 8:47 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Głupie szyby(stra

O, właśnie - te smugi. Nigdy mi się nie udaje pozbyć :roll:

Obrazek

morelowa

Post » Pt mar 09, 2018 10:33 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Głupie szyby(stra

U mnie są obcałowane przez koty. Nosek Lesia szczególnie lubi przyklejać się do szyb.

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Pt mar 09, 2018 14:12 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Głupie szyby(stra

Ais pisze:U mnie są obcałowane przez koty. Nosek Lesia szczególnie lubi przyklejać się do szyb.

O to, to! :P Mam podobnie i jeszcze obsmarkane czasem! :P
Szczepana nie ma, ale Pasiek mówi, że wiosna. Pucujemy się!
ObrazekObrazek
Daje radę, całkiem zgrabne balerony robi :ok:
Wiem, wiem, nudne już te fotki. Trudno. Dokumentacja przed wydaniem do nowego domu musi być!
Obrazek

czitka

Post » Pt mar 09, 2018 15:19 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Głupie szyby(stra

Też miałam spotkanie z szybą. Dawne czasy, jeszcze był bank Polbank.
Wszystkie placówki (byłm w różnych miastach) identyczne. To był czas, gdy kredyt spłacałam i to gotówką w banku. Miałam 8 minut do zamknięcia placówki i to ostatniego dnia spłaty. Wbiegam więc do jakiejś, w której jeszcze nie byłam. Dygresja: we wszystkich było wejście do banku, wejście prosto dna salę i w niej na lewo czerwonym (a co :mrgreen: ) dywanem do kasy. No więc wbiegam wejście do banku i równo sunę wejście na wprost na salę a tam zonk!!! SZYBA. Walnęlam się z impetem, za szybą tuż tuż stanowisko i pracownik obsługujący klienta. Spojrzał na mnie z przerażeniem w oczach a ja zachowując idealnie stoicki spokój, bez słowa skręciłam w lewo do drzwi. :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]