Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o wsparcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 10, 2014 22:58 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Jeśli Jasiu miał tyle lat co mówiono czyli 15 to biorąc pod uwagę jego jakość życia zanim trafił do Ani i tak przeżył bardzo długo, ważne ze odszedł Kochany i zaopiekowany jak nigdy przedtem :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto lut 11, 2014 11:27 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Tak,Jasieniek na pewno czuł się kochany i miał wspaniałą opiekę,szkoda,że nie dane mu było pożyć dłużej otoczony miłością i opieką należało mu się po tym co przeszedł...Też nigdy nie widziałam tak biednego kotka :cry: :cry: :cry: :cry:

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Wto lut 11, 2014 15:04 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Ja chcę złożyć mojej córce życzenia, zdrowia życzę i wytrwałości co do problemów(ze mną).Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lut 11, 2014 15:28 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

:1luvu: Aniu, pozwól, że dołączę się do życzeń dla córy. Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia miłosci i ogromnego serca zawsze :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto lut 11, 2014 15:56 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

To i ja dołączę się do życzeń dla córki, Wszystkiego Najlepszego :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto lut 11, 2014 16:50 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

kasia1568 pisze: :1luvu: Aniu, pozwól, że dołączę się do życzeń dla córy. Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia miłosci i ogromnego serca zawsze :1luvu: :1luvu:

Dziękuję Kasieńko :1luvu: miałaś okazję ją poznać w Warszawie jak byliśmy z Jasiem.

Miraclle pisze:To i ja dołączę się do życzeń dla córki, Wszystkiego Najlepszego :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto lut 11, 2014 19:28 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Ode mnie także - zdrowia, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń i realizacji wszystkich planów :1luvu:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto lut 11, 2014 20:11 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

mb pisze:Ode mnie także - zdrowia, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń i realizacji wszystkich planów :1luvu:

Dziękuję Marysiu :1luvu:

Kaśkę dzisiaj tak łeb boli, że nie mogła nawet iść do pracy, była u lekarza i musi iść do neurologa bo może to są sprawy migrenowe.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lut 11, 2014 21:14 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Mnie tak łeb bolał tydzień temu.
Musiałam wziąć urlop.
Przez ta dziwną zimę mnóstwo ludzi ma nasilone różne przypadłości.

mb

Post » Wto lut 11, 2014 21:42 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

mb pisze:Mnie tak łeb bolał tydzień temu.
Musiałam wziąć urlop.
Przez ta dziwną zimę mnóstwo ludzi ma nasilone różne przypadłości.

Kaśka nawet w aucie Michałkowi rzygała jak jechali do lekarza(weta chciałam napisać)
a z niej przeszło na mnie i tak mnie wieczorem głowa rozbolała, że 2 tabletki musiałam wziąć.
Mam nadzieję, że jutro Kasia przyjedzie bo mamy jechać do Jasia i innych kotów na grób, a na 14godz. mam wizytę u endokrynologa, uwielbiam wprost chodzić do lekarzy. :?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 12, 2014 8:18 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Bo chodzenie do lekarzy to prawdziwa przyjemność w naszych warunkach :evil:

Trzymam kciuki za Wasze lepsze samopoczucie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Śro lut 12, 2014 8:44 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

mb pisze:Bo chodzenie do lekarzy to prawdziwa przyjemność w naszych warunkach :evil:

Trzymam kciuki za Wasze lepsze samopoczucie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję, :1luvu:
a jeszcze wczoraj byliśmy w Zduńskiej Woli u orzecznika, do tego mam 2 wizyty zaległe, pilne były. :oops:
Z kotem to jadę natychmiast a już samemu ze sobą to niekoniecznie. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 12, 2014 10:26 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

:D Pamiętam Aniu Twoją córkę- tu z Waszej wizyty z Jasieńkiem. Pierdoła ze mnie :oops: pomyliły mi się przychodnie i pojechałam najperw na Bemowo a póxniej dopiero wróciłam na Białobrzeską :oops: :evil: - pojeździłam po Warszawie :twisted: ale było warto. Pamiętam kazdy szczegół i kochane małe czarne słonko- Jasieńka, nawet mogłam przez chwilkę potrzymać na własnych rękach :) .
Aniu mam nadzieję, że dzisiaj obie macie lepsze samopoczucie :1luvu: .
Pozdrawiam :kotek:

kasia1568

Post » Śro lut 12, 2014 10:40 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

kasia1568 pisze::D Pamiętam Aniu Twoją córkę- tu z Waszej wizyty z Jasieńkiem. Pierdoła ze mnie :oops: pomyliły mi się przychodnie i pojechałam najperw na Bemowo a póxniej dopiero wróciłam na Białobrzeską :oops: :evil: - pojeździłam po Warszawie :twisted: ale było warto. Pamiętam kazdy szczegół i kochane małe czarne słonko- Jasieńka, nawet mogłam przez chwilkę potrzymać na własnych rękach :) .
Aniu mam nadzieję, że dzisiaj obie macie lepsze samopoczucie :1luvu: .
Pozdrawiam :kotek:

Tymbardziej doceniam, że nie zrezygnowałaś z odwiedzin Jasinka. :1luvu:

No ja to mam przes....e, wczoraj wieczorem tak mnie brzuch rozbolał, że spać nie mogłam z powodu odwiedzin w toalecie :evil: a dzisiaj mnie dalej brzuch boli, płakać mi się chce z bólu.
Kurcze, strułam się czym, podejrzewam kotlety które kupiłam w promocji.
Do tego dzisiaj coś z ciśnieniem bo kołowata chodzę, a tyle spraw dzisiaj mam do załatwienia, na szczęście Kasia przyjedzie to nie muszę sama autem jechać.

Biśka siedzi pod drzwiami i się drze bo chce tam wejść, a głos ma taki piskliwy i bardzo echo niesie.
Teraz jest dzień a ona tak potrafi w nocy miauczeć. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 12, 2014 11:15 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

:1luvu: rozbójnik z tej Bisi :D .

Ania mówią, że stoperan jest super ale ja uważam, ze laremid lepszy :kotek: moze zażyj i napij się mięty- mnie pomaga :D .
Mówiłaś, że dziś masz endokrynkologa więc nie będziesz odosobniona ja równiez dziś idę do endokrynologa na wizytę kontrolną.

[*] o Jasieńku myślę codziennie, nawet patrząc na moją Tonię- (jest tez czarna)- kojarzy się Jasiunio :(
Trzymam kciuki i życzę zdrówka

kasia1568

[poprzednia][następna]