justyna8585 pisze:Liwia_ pisze:No ale transport ma być na niedzielę - to parę dni, mam nadzieję, że tyle wytrzyma...
A to pewne?
Tak wszystko mam załatwione z Anią

Koszty na podróż nie będą potrzebne.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Liwia_ pisze:No ale transport ma być na niedzielę - to parę dni, mam nadzieję, że tyle wytrzyma...
A to pewne?
justyna8585 pisze:CatAngel pisze:Dziewczyny ja i mój Tż w razie czego tak od 18.lutego możemy zawsze pomóc(Ale tylko w weekendy-za zwrot kosztów paliwa-samochód jest na gaz) wozić zwierzaki. Tak do 100km w jedną stronę.
To na pewno za późno
Jest lepiej z jego zdrowiem, tylko co z tego,jak on znowu za pare dni załapie mocny kk
wanilia03 pisze:Dziewczyny , mój mąż rozmawiał z kolegą i on pożyczyłby mu samochód byśmy mogli pojechać
do schroniska , więc myślę że tak będzie najlepiej ponieważ widzę że transport który był oferowany
jest niepewnya ja nie chcę by Misio miał ciężką podróż. Auto jest na gaz więc koszty trochę mniejsze .Ja bym tylko
prosiła by mnie lekko wspomóc .Koszty przewozu jak sądzę zamkną się w 80 złotych .
Transporter mam zamówiony liczę że przyjdzie w piątek, plus trzeba zapłacić za szczepienia
koszt jakieś 50 zlotych (ale to już sobie pokryję)
Liwia_ pisze:Znów się gubię, czy Miś jedzie z Wanilią, czy transportem załatwianym przez CatAngel?
CatAngel pisze:Liwia_ pisze:Znów się gubię, czy Miś jedzie z Wanilią, czy transportem załatwianym przez CatAngel?
Ja się kolejny raz nie będę zajmować transportempisałam w południe że mam transport w niedzielę na 100% a teraz czytam że ktoś po niego przyjeżdża w piątek.
Dajcie mi znać tylko jaką decyzje podjęliście
Żeby nie umknęło
Ania oferuje transport dla Misia w niedzielę. Podjedzie po kota i zawiezie go bezpośrednio do Wadowic. Ania opłaci sama podróż.
Czekam na decyzje.
wanilia03 pisze:CatAngel pisze:Liwia_ pisze:Znów się gubię, czy Miś jedzie z Wanilią, czy transportem załatwianym przez CatAngel?
Ja się kolejny raz nie będę zajmować transportempisałam w południe że mam transport w niedzielę na 100% a teraz czytam że ktoś po niego przyjeżdża w piątek.
Żeby nie umknęło
Ania oferuje transport dla Misia w niedzielę. Podjedzie po kota i zawiezie go bezpośrednio do Wadowic. Ania opłaci sama podróż.
Czekam na decyzje.
No to się namieszałoz tym transportem , myśleliśmy że twój wpis o możliwości transportu dotyczącego 18 lutego to nasz dotyczy i Misia
![]()
Muszę rano zadzwonić do Justyny bo ją naciskają w schronisku , pytają kiedy Misia zabierzemy bo miejsce zajmuje
Liwia_ pisze:Znów się gubię, czy Miś jedzie z Wanilią, czy transportem załatwianym przez CatAngel?
wanilia03 pisze:Liwia_ pisze:Znów się gubię, czy Miś jedzie z Wanilią, czy transportem załatwianym przez CatAngel?
Prawdopodobnie jednak transport od CatAngel , ale to jutro na 100% będę wiedziała .Bowiem w schronisku pytają kiedy Misio
pojedzie bo zajmuje miejsce
CatAngel pisze:Liwia_ pisze:Znów się gubię, czy Miś jedzie z Wanilią, czy transportem załatwianym przez CatAngel?
Żeby nie umknęło
Czekam na decyzje.
wanilia03 pisze:Rzeczywiście mamaGiny deklarowała że może pożyczyć transporterek .
Natomiast ja muszę się skontaktować z Justyną jak się sprawa ma w schronisku
bowiem nalegają tam by Misia już zabrać gdyż im miejsce zajmuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości