OGROMNY 10 kg KOT w swoim nowym domku stałym

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 08, 2012 23:25 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

justyna8585 pisze:
Liwia_ pisze:No ale transport ma być na niedzielę - to parę dni, mam nadzieję, że tyle wytrzyma...

A to pewne?

Tak wszystko mam załatwione z Anią :) na 100% Poprosiłabym jak to możliwe telefony do was(wanilia03,justyna8585) przekaże Ani i zwrotnie poproszę ją o Jej nr tel i przekaże Wam. A wy już się jakoś dogadać co do tej niedzieli :)

Koszty na podróż nie będą potrzebne.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lut 08, 2012 23:29 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

justyna8585 pisze:
CatAngel pisze:Dziewczyny ja i mój Tż w razie czego tak od 18.lutego możemy zawsze pomóc(Ale tylko w weekendy-za zwrot kosztów paliwa-samochód jest na gaz) wozić zwierzaki. Tak do 100km w jedną stronę.

To na pewno za późno :(

Jest lepiej z jego zdrowiem, tylko co z tego,jak on znowu za pare dni załapie mocny kk :(

Justyna to pisałam nie dla tego kota :) bo ona ma już transport, ale dla innych jak będziecie potrzebować :)
Ostatnio edytowano Śro lut 08, 2012 23:37 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Śro lut 08, 2012 23:31 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Znów się gubię, czy Miś jedzie z Wanilią, czy transportem załatwianym przez CatAngel? :spin2:
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro lut 08, 2012 23:32 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

wanilia03 pisze:Dziewczyny , mój mąż rozmawiał z kolegą i on pożyczyłby mu samochód byśmy mogli pojechać
do schroniska , więc myślę że tak będzie najlepiej ponieważ widzę że transport który był oferowany
jest niepewny :oops: a ja nie chcę by Misio miał ciężką podróż. Auto jest na gaz więc koszty trochę mniejsze .Ja bym tylko
prosiła by mnie lekko wspomóc .Koszty przewozu jak sądzę zamkną się w 80 złotych .
Transporter mam zamówiony liczę że przyjdzie w piątek, plus trzeba zapłacić za szczepienia
koszt jakieś 50 zlotych (ale to już sobie pokryję) :oops:

Pisałam, że pewny na 100% już w południe :)
A mój wpis dotyczy innych kotów(w sumie zamieszałam swoim wpisem wybaczcie)

CatAngel

Post » Śro lut 08, 2012 23:36 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Liwia_ pisze:Znów się gubię, czy Miś jedzie z Wanilią, czy transportem załatwianym przez CatAngel? :spin2:

Ja się kolejny raz nie będę zajmować transportem :? pisałam w południe że mam transport w niedzielę na 100% a teraz czytam że ktoś po niego przyjeżdża w piątek. :roll:

Dajcie mi znać tylko jaką decyzje podjęliście :roll:

Żeby nie umknęło
Ania oferuje transport dla Misia w niedzielę. Podjedzie po kota i zawiezie go bezpośrednio do Wadowic. Ania opłaci sama podróż.
Czekam na decyzje.

CatAngel

Post » Czw lut 09, 2012 0:28 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

CatAngel pisze:
Liwia_ pisze:Znów się gubię, czy Miś jedzie z Wanilią, czy transportem załatwianym przez CatAngel? :spin2:

Ja się kolejny raz nie będę zajmować transportem :? pisałam w południe że mam transport w niedzielę na 100% a teraz czytam że ktoś po niego przyjeżdża w piątek. :roll:

Żeby nie umknęło
Ania oferuje transport dla Misia w niedzielę. Podjedzie po kota i zawiezie go bezpośrednio do Wadowic. Ania opłaci sama podróż.
Czekam na decyzje.

No to się namieszało :roll: z tym transportem , myśleliśmy że twój wpis o możliwości transportu dotyczącego 18 lutego to nasz dotyczy i Misia :kotek:
Muszę rano zadzwonić do Justyny bo ją naciskają w schronisku , pytają kiedy Misia zabierzemy bo miejsce zajmuje :evil:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

Post » Czw lut 09, 2012 0:39 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

wanilia03 pisze:
CatAngel pisze:

Żeby nie umknęło
Czekam na decyzje.

No to się namieszało :roll: z tym transportem , myśleliśmy że twój wpis o możliwości transportu dotyczącego 18 lutego to nasz dotyczy i Misia :kotek:
Muszę rano zadzwonić do Justyny bo ją naciskają w schronisku , pytają kiedy Misia zabierzemy bo miejsce zajmuje :evil:

Ale już się wyjaśniło :ok:

CatAngel

Post » Czw lut 09, 2012 1:37 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Prawdopodobnie jednak transport od CatAngel , ale to jutro na 100% będę wiedziała .Bowiem w schronisku pytają kiedy Misio
pojedzie bo zajmuje miejsce :roll:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Post » Czw lut 09, 2012 7:48 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Trochę się namieszało, ja deklarowałam 30 zł na transport, jeśli będzie potrzebe to proszę o pw z kontem do przelewu.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lut 09, 2012 8:55 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

wanilia03 pisze:

Prawdopodobnie jednak transport od CatAngel , ale to jutro na 100% będę wiedziała .Bowiem w schronisku pytają kiedy Misio
pojedzie bo zajmuje miejsce :roll:

Transport jest na 100% od wczorajszego południa. W niedzielę Ania może zabrać kota tylko załatwcie to żeby jej go dali.

CatAngel

Post » Czw lut 09, 2012 9:18 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

CatAngel pisze:

Żeby nie umknęło
Czekam na decyzje.

Transport z mojej strony aktualny. W niedziele mogę zabrać Misia z Rudy i zawieźć do Wadowic.Koszty transportu pokrywam ja. Proszę tylko o informację o której mam go odebrac i czy będzie dla niego transporterek ponieważ ja niestety takiego nie posiadam(mama ma koszyk wiklinowy ale obawiam się,że Misio może nie wejśc do niego :( )
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Czw lut 09, 2012 9:21 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

mamaGiny pisała coś o transporterku.
Aniu dostałaś moje pw na fb z nr telefonów ?
Edit: Pytanie nieaktualne :D

CatAngel

Post » Czw lut 09, 2012 10:34 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Rzeczywiście mamaGiny deklarowała że może pożyczyć transporterek .
Natomiast ja muszę się skontaktować z Justyną jak się sprawa ma w schronisku
bowiem nalegają tam by Misia już zabrać gdyż im miejsce zajmuje :roll:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Post » Czw lut 09, 2012 10:42 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

wanilia03 pisze:Rzeczywiście mamaGiny deklarowała że może pożyczyć transporterek .
Natomiast ja muszę się skontaktować z Justyną jak się sprawa ma w schronisku
bowiem nalegają tam by Misia już zabrać gdyż im miejsce zajmuje :roll:

Moje drogie forumowiczki :kotek: jeśli się okaże iż w schronisku wywierają presję na Justynę
i robi się nieprzyjemnie w związku z odwlekanym zabraniem stamtąd Misia ,to ja jestem
zdecydowana ponieść koszty i jechać w piątek :| Bo dobro Misia ponad wszystko :kotek: :1luvu: :!:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Post » Czw lut 09, 2012 10:44 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Poczekajmy spokojnie aż Justyna wszystkiego się dowie, może wystarczy niedziela, to już tylko 3 dni...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

[poprzednia][następna]