Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jotpeg pisze: będzie dobrze!smutki, precz!!
paw pisze:Piotrusia ma już lepszą minkę. Mniej smutną a bardziej zgredkowatą. Zastanawiam się nad zmianą imienia na Zygfryda
Wczoraj próbowała się bliżej zapoznać z Wykałaczką, W. wyraźnie powiedziała co o tym myśli, ale leżały potem w odległości pół metra od siebie i spokojnie spały. Lukrecjan uważa że baby są nudne i nie poświęca Piotrusi większej uwagi, zdecydowanie woli naparzać się z Mićkiem. Piotrusia je dalej z zapałem, bardzo smakują jej wielkie chrupki OralaPowiedziałam jej że to dla takich co mają zęby , to się obraziła
jej siostra pisze:paw pisze:Piotrusia ma już lepszą minkę. Mniej smutną a bardziej zgredkowatą. Zastanawiam się nad zmianą imienia na Zygfryda
Wczoraj próbowała się bliżej zapoznać z Wykałaczką, W. wyraźnie powiedziała co o tym myśli, ale leżały potem w odległości pół metra od siebie i spokojnie spały. Lukrecjan uważa że baby są nudne i nie poświęca Piotrusi większej uwagi, zdecydowanie woli naparzać się z Mićkiem. Piotrusia je dalej z zapałem, bardzo smakują jej wielkie chrupki OralaPowiedziałam jej że to dla takich co mają zęby , to się obraziła
I słusznie się obraziła, bo ona chce, żeby ten ruszający się ząb wyleciał![]()
może lepiej na Brunhilda?
paw pisze:wczoraj zakupiłam serce i kiedy je porcjowałam Lukrac odstawiał zwyczajowe przedstawienie:n krzyczał swoim cienkim głosikiem, biegał i ocierał mi się o nogi i wspinał do blatu. No to Piotrusia, nie wiedząc o co chodzi też się wspinała, a co. jeśli nie wiadomo o co chodzi, to na pewno chodzi o żarciuchonie wiem czy to możliwe przez tydzień ale mi się wydaje że ona już troszkę przytyła
bardzo nad tym pracuje :)
galos3max pisze:ZYGFRYDABRUNCHILDA
WALKIRIA
![]()
paw podam Cie do TOZ-u jak będziesz dręczyć niewinne stworzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 154 gości