Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 23:20 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

mru,

czyrz byś bau siem fajurwerkuf?
bo my fcale a fcale

dranie
pisau piopluś bez muzgu
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt gru 31, 2010 23:30 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:mru,

czyrz byś bau siem fajurwerkuf?
bo my fcale a fcale

dranie
pisau piopluś bez muzgu

Tak :oops:

Poza tym pewnie niedlugo umre.
Byc moze mam nowotwor.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 31, 2010 23:38 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

piepszysz mru
jak ty masz nowotfur, to ja mam muzg

caójem
pluplu

Czytałam Dorotko i Monia mi mówiła też :( ... Oby to nie był żaden nowotwór :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt gru 31, 2010 23:47 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:piepszysz mru
jak ty masz nowotfur, to ja mam muzg

caójem
pluplu

Czytałam Dorotko i Monia mi mówiła też :( ... Oby to nie był żaden nowotwór :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wybaczam.
Spie.
Ale na chwile, bo zaraz zacznie sie...
No i polece pod wanne.
Bo tak.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sty 01, 2011 0:19 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Najlepszegpo - Wielbłądziu i Dranie - żeby ten Nowy był lepszy od starego i był bardzo dobry i piękny!!!!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 01, 2011 0:26 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Alyaa pisze:
Wielbłądzio pisze:
Alyaa pisze:Moja mama dzisiaj dowiedziała się, że od jutra ma dużo wolnego, bo nie przedłużą Jej umowy... Rewelacja po prostu.... Dobrze, że chociaż tata pracuje...

A to tak w ogóle można z dnia na dzień 8O ? Myślałam, że jest obowiązek poinformowania pracownika o takim fakcie przynajmniej na dwa tygodnie przed :roll: :(

Nie mam pojęcia. Wygląda na to, że można... :(

Niestety, można... na 2 tygodnie przed, to jest obowiązek wtedy, gdy umowę wypowiada się w trakcie jej trwania :roll: A jak się kończy, to mogą nic nie mówić... po prostu nie dają następnej :|
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob sty 01, 2011 0:32 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

vega29 pisze:A to tak w ogóle można z dnia na dzień 8O ? Myślałam, że jest obowiązek poinformowania pracownika o takim fakcie przynajmniej na dwa tygodnie przed :roll: :(

Nie mam pojęcia. Wygląda na to, że można... :( [/quote]
Niestety, można... na 2 tygodnie przed, to jest obowiązek wtedy, gdy umowę wypowiada się w trakcie jej trwania :roll: A jak się kończy, to mogą nic nie mówić... po prostu nie dają następnej :| [/quote]

Wiem coś o tym - właśnie zostałam bezrobotna :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 01, 2011 2:08 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Cholera, byłam pewna, że przy zbliżaniu się terminu zakończenia umowy czasowej jest dokładnie tak samo... Przynajmniej ja tak miałam (i w poprzedniej robocie i teraz tutaj).

Marzeniu, Alyaa - :( :( :(

Nie mogę spać. Piszę.

Wielbłądzio

Post » Sob sty 01, 2011 6:58 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Napisałam. Idę spać.

Pluszak napastuje Doriana :roll: Warczy na niego i tłucze go swoją głupią, upartą łapką po łbie. Doryś jest dosyć cierpliwy, ale... Ale ja sama chyba też bym w końcu się zdenerwowała i temu półgłówkowi przyłożyła :twisted:

Wielbłądzio

Post » Sob sty 01, 2011 11:16 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Kasiu, mocy, siły, powodzenia. Spełnienia marzeń, zdrowia nieustającego. Bądź silna. Życzę abyś w Nowym Roku odnalazła wszystko, czego szukasz. Niech się spełni to życzenie! :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob sty 01, 2011 12:57 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:Cholera, byłam pewna, że przy zbliżaniu się terminu zakończenia umowy czasowej jest dokładnie tak samo... Przynajmniej ja tak miałam (i w poprzedniej robocie i teraz tutaj).

Marzeniu, Alyaa - :( :( :(

Nie mogę spać. Piszę.

ech... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - w końcu ruszę d...e i rozwinę skrzydła za normalne pieniądze, a nie za żebracze w budżetowce.. Tylko muszę się ruszyć, a na to nie chce panna D. pozwolić, tylko kto bby się jej słuchał :?: :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob sty 01, 2011 17:18 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Obrazek

Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2011 Roku
oby nie był gorszy od minionego
ale decydowanie lepszy
w sprawach finansowych, zawodowych i kotowych i pracowych

życzy AgaPap z menażerią
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob sty 01, 2011 19:49 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Dzięki za życzenia...

Letarg do 19 z minutami.
Nie mam siły nawet wejść pod prysznic :oops:
Bo żeby mieć siłę, to pewnie trzeba jeść, a ja nie mogę jeść, niczego nie przełknę :(

Boję się, że dalej będzie już tylko gorzej. Nie umiem się obronić.

Koty nakarmione, leki wzięte, wracam z powrotem do wyrka :(

Wielbłądzio

Post » Sob sty 01, 2011 19:56 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze: Koty nakarmione, leki wzięte, wracam z powrotem do wyrka :(

A Kasia też nakarmiona?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob sty 01, 2011 20:03 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Nie Aga, mnie się wcale nie chce jeść :( , nie mogę sie do tego zmusić. Tylko leki wzięłam.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]