Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 13:20 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Nie lubię czekolady...
Ja już prawie wszystko zrobiłam :ok:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw gru 30, 2010 13:57 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

ja ide robic obiad M.ojemu, a potem już nauka. tak wiem, od jakiegos czasu to powtarzam ;)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw gru 30, 2010 14:11 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

A kiedy Ty masz te egzaminy? ja dopiero na początku lutego. dziś na obiad gołąbki jeszcze świateczne więc nie muszę gotować :wink: ale muszę wyjść do sklepu a w ten wiatr to średnio mi się chce... :?
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw gru 30, 2010 14:12 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

shalom pisze:A kiedy Ty masz te egzaminy? ja dopiero na początku lutego. dziś na obiad gołąbki jeszcze świateczne więc nie muszę gotować :wink: ale muszę wyjść do sklepu a w ten wiatr to średnio mi się chce... :?

teraz to ucze się na kolokwium na poniedziałek i wtorek i piatek. a egzaminy mam tez na początku lutego.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Czw gru 30, 2010 14:16 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Ale jesteś pilna :D ja narazie mam głównie prace zaliczeniowe, no i potem egzaminy. Jeszcze duuużo czasu :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw gru 30, 2010 14:35 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Zapachniało obiadem :)
My teraz nie musimy gotować, bo jesteśmy u rodziców. Pomagamy w innych pracach ;) Tylko kotom "gotuję". Robiłam ostatnio po raz pierwszy mieszankę barfową z krwią(suszoną) i wszystkim kotom smakuje - nie nadążam teraz karmieniem ;)

U Was wiatr, shalom? Tutaj śnieg, cisza i pełne słońce. Piękna jest tegoroczna zima :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw gru 30, 2010 14:48 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

U nas wiaterek, a u mnie na 7 piętrze to wicher. Wieje mi w pokoju i strasznie wyje
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw gru 30, 2010 14:50 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

To ty też na 7 piętrze mieszkasz? 8O

sunshine

Post » Czw gru 30, 2010 14:53 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Tak :D generalnie się cieszę, bo widoki mam nieziemskie, wspaniałe zachody słońca i nie muszę się chronić roletami, nikt mnie nie podejrzy :wink:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw gru 30, 2010 14:57 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

To fakt. My bez skrępowania ganiamy nago po domu. U mojej mamy niewysokie bloki stoją tak blisko siebie, że u sąsiadów telewizję można oglądać 8O

sunshine

Post » Czw gru 30, 2010 14:59 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

My też :lol: i mamy lornetkę, generalnie nie podglądam ludzi ale kiedyś dla jaj patrzyłam jak facet robi sobie kolację, nic ciekawszego sie nie działo :wink: :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw gru 30, 2010 15:00 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

U nas sasiedni wieżowiec stoi tak daleko, że nawet lornetka nie pomoże. A niskie 4piętrowce bokiem do nas :P

sunshine

Post » Czw gru 30, 2010 20:08 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

sunshine pisze:To fakt. My bez skrępowania ganiamy nago po domu. U mojej mamy niewysokie bloki stoją tak blisko siebie, że u sąsiadów telewizję można oglądać 8O

ja mieszkam na 4, też mam dosyc ładne widoki. i też czasem nago latam, za to mój chodzi i zasłania rolety za mną :D a bloki nie tak blisko znowu inne ;)
pouczyłam się, co uważam zza sukces, podjęłam decyzję co ubrać jutro, pomalowałam paznokcie, pomiluniałam się z Bombillcią..
są chwile, że dają mi te koty tyle spokoju... a nieraz to twierdze, że cały mój spokoój zabrały gdzieś... ale radości tak czy tak, co niemiara..
szkoda mi, że na tę jutrzejsza noc zostaną same.. martwię się nawet o nie trochę. ale wierze, że sobie poradzą moje zuchy... a M. ój przed nowym rokiem zabrał się za naprawy wszystkiego, żeby z zaległościami w nowy rok nie wchodzić :)

Dziewczyny ( i wszyscy którzy byc może podczytują ale się nie udzielają :) ) nie wiem czy jutro tu trafię- bo M.ój ma wolne;) więc już teraż chciałam Wam życzyć:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011, oby okazał się lepszy od tego, przyniósł zdrówko kotuchom, cierpliwości Wam - dla kotów, same niespodzianki, jeszcze więcej miłości i radości, sukcesów zawodowych i wszystkiego wszystkiego dobrego, przytulaski ode mnie i kotuszków ;)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt gru 31, 2010 8:31 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Lalka jak tylko zczai, że chcę przy oczach jej pogmerać to ucieka z wrzaskiem :( Ale nie poddaję się.

Ja mieszkalam całe życie w bloku, teraz w domku i za nic bym się nie zamieniła.

Co do nauki , ja zawsze po najmniejszj linii oporu, aby zaliczyć, kiedyś nie pojechałam na poprawkowy egzamin bo byla imprezka we Wroclawiu, na komisie poszło szybko, sprawnie i bez bólu :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt gru 31, 2010 9:09 Re: Bombi i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Wszystkiego naj, naj w Nowym Roczku,
żeby najgorszy dzień w Nowym Roku
był lepszy od najlepszego dnia w starym roku.
Życzy Edyta z ferajną

Obrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]