Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:No i byłam w lecznicy. Mam pecha bo dzisiaj Aluś jakiś osowiały byłCały dzień taki był - chociaż w sobotę i w niedzielę szalał naprawdę
Potwierdziło to kilka osób z lecznicy.
Najbardziej podobała mi się opowieść jak to Aluś wnerwiał wielkiego psa, który przez weckend był razem z Alusiem w szpitalikuWetka mówiła, że Aluś robił to specjalnie - wspinał się na swoją budkę i jakąś gimnastykę uskuteczniał
A biedy pies dostawał k .... cy
![]()
Jak przyszłam to Aluś akurat miał podane krople do oczków i baaaardzo biednie wyglądałTo nawet ucieszyłam się, że zapomniałam zabrać aparatu foto. Jutro postaram się aparat zabrać i sficić Alusia - niezależnie od tego jak będzie wyglądał
rffffffffffffffffffffffffffffffffgtttttttttttttttttttttttttttttttttt
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
tttttttttttttttttttttttttttt - to napisała Kika, ale kompletnie nie wiem o co kocicy biegało![]()
![]()
Aleksandra59 pisze:Basiu - mojego posta doprowadziłam do porządkuAle teraz to, że wcześniejszy mój post zacytowałaś powoduje rozjazd
Przepraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, kasia.winna, Silverblue i 26 gości