MB życzę Ci wszystkiego wszystkiego NAJ NAJ NAJ w pracy . Mam nadzieję , że znajdziesz w niej zadowolenie , a wszystko pozostałe się ułoży

. Nie wiem jak jest z pracą w Twoich stronach , u nas pracodawcy tak wykorzystują , że naprawdę szkoda mówić ... niekiedy za tak marne pieniądze , bez ubezpieczenia . Oj , w jakich to nam przyszło żyć czasach .... moi znajomi powyjeżdżali jak nie do dużych miast za praca , to znów daleko za granice i tak to już jest.... Ja obecnie nie pracuje , leczę swoje zdrowie

, stracone tu i ówdzie na dorywczej pracy . Człowiek uczciwie nie zjadł , przemarznął , a to długi temat.... może nie na te strony , w sumie mąż zapewnia nam wszystko nie mam potrzeby pracować . Brakuje mi może czasami takiego kontaktu z ludzmi jaki miałam dawniej... ale mam czas dla siebie , dla domu , dla córki , dla męża , Tesi.....słowem dla najbliższych , których kocham

Wiele w życiu przeżyłam , choć ktoś może powiedzieć , że mam za mało lat to pisząc , ale ...... naprawdę wiele widziałam i przeszłam i wiem jedno .... Życie jest tylko jedno .... nikt nie wie ile nam jeszcze go zostało , więc cieszę sie tym co mam i ludzmi ktorzy są obok mnie . Dawniej myślałam zupełnie inaczej , teraz na ''starość'' człowiek zmądżał, i całkiem inaczej patrzy na pewne sprawy.... teraz staram się tak przeżyć każdy swój dzień jakby to był mój ostatni..... Jak to powiedział jeden z WIELKICH ....... '' Spieszmy się kochać ludzi .... tak szybko odchodzą....... '' . Ale się rozpisałam

, ale czasem człowiek w tym codziennym swoim zabieganiu zapomina o ważnych rzeczach , a czasem gdy sie zatrzyma , obejrzy za siebie nie może uwierzyć , że tyle bliskich odeszło.... , że tyle sie wydarzyło ..... no ale muszę to zakończyć gdyż tak jakoś smutkiem zawiało....... MB nie zapomnij całkim o nas , a na zimno przesyłamy gorące POZDROWIENIA i miziania dla całej Twojej gromadki.