Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malati pisze:bellavita i na pewno w każdym wypadku znajdzie się jakieś podobieństwo!
bellavita pisze:Malati pisze:bellavita i na pewno w każdym wypadku znajdzie się jakieś podobieństwo!
Zainspirowalas mnie, wiec zapytalam Magdaze, do ktorego kota jestem podobna.... I..... ona mowi ze do Leticji ...
Malati pisze:No! Ja pani sąsiadce tłumaczyłam, że on taki piękny jest, że imię Quazimodo nie spłynęło na kota tak z byle powodu. Swoją drogą wyprodukowałam kawałek fabularyzowanych przygód Qua :oops:
Malati pisze:Kolega powiedział, że na drugim zdjęciu/zdjeciach nie jesteśmy z Qua do siebie podobni. Moja mina nie jest wystarczająco sroga
Malati pisze:bellavita Ty tutaj tematu nie zmieniaj tylko zdjęcia zdradzające podobieństwa pokazuj!
A wiecie co? Pod moje częste nieobecności w domu Qua schudł! Jak widać służy mu moja nieobecność w domu i dwie wyjadające mu z michy suki. Nie mówiąc już o tym, że nie dzwoniłam do my i Mikiego żeby karmili Grubego.. oni chyba karmili ale no zawsze jest ale Wink
Ogłaszam więc, że Qua to 3,7 kilograma czystego kociego czegoś dziwnego. Dlaczego dziwnego to nie wiem ale wraz z utratą wagi odtłuszczają się jakieś nieznane lądy w małej głowie. Wiecie on jest słodki jak nie wiem kto ale jak zaczyna arie operowe przed piątą rano i z pieśnią na ustach, niczym demon zwycięstwa obiega cały dom, to... w sumie to nic. Nawet moja mama na niego nie nakrzyczała. Występ był wspaniały, zagrzewający do walki, dodający energii ... głównie aktorowi. Ja otworzyłam oko raz, drugi, trzeci zamknęłam, przewróciłam się na drugi bok. Jako meloman jestem beznadziejna. Jednak ma jest bardziej kompatybilna i aktywna więc to u niej skupiły się główne wysiłki aktora Twisted Evil Po obudzeniu się mnie niegodnej Qua oczywiście mi wybaczył tylko siadałam, a miałam do siebie pielgrzymki trzech dziwnych ludów. Luda białoburego, luda szczeciniastego i luda guźcowatego (po usunięciu zębów Pampa ma wystającego jednego kła niczym guziec stąd guźcowaty), oczywiście musiały być mizianki, buziaczki, miłe słówka... Rolling Eyes powiem Wam, że to tak na prawdę pomimo zabierania czasu jest bardzo miłe i dodaje energii. Pielgrzymki ludów ciągnęły się za mną do wielu miejsc czułam się niczym jakiś szaman wielce dziwnego plemienia. Oczywiście do łazienki ludy też dotarły, co prawda lud guźcowaty zrezygnował z uczestniczenia w obrządku mycia włosów i pozostał na zewnątrz. Za to Qua i Mała Di oboje koniecznie musieli uczestniczyć w tym pokazując swoje zaangażowanie.. zwyczajnie on jest zazdrosny o nią ona o niego i się "licytują"
magicmada pisze:wygląda na upodobnionego do Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 55 gości