Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3 1z10!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 05, 2018 9:45 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ser_Kociątko pisze:Obrazek

U nas jest tak :)

ale u tych zwierzaków na służbie jest ser-Kociątko? pogubiłam się w służbie
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 05, 2018 9:49 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Teraz z kolei ja nie zrozumiałam :ryk: :ryk:
ser_Kociątko

Post » Pt sty 05, 2018 9:52 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ser_Kociątko pisze:Teraz z kolei ja nie zrozumiałam :ryk: :ryk:

pytam, czy to Twoje zwierzęta?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 05, 2018 9:52 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Moje własne, osobiste i prywatne :)
ser_Kociątko

Post » Pt sty 05, 2018 9:56 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ser_Kociątko pisze:Moje własne, osobiste i prywatne :)

a pogubiłam się dlatego, że ktoś napisał:
To nie moli, ale u klaudiafj fifulec wstawila zdjęcia swoich zwierząt i Bablisia jest identyczna jak Moli, lustrzane odbicie

ser-Kociątko, to moja Frania
Obrazek
Frania umarła, moja kochana, maleńka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 05, 2018 10:00 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ale podobna, szok!
Śliczna :)
Co się stało, że odeszła? :( [*]
ser_Kociątko

Post » Pt sty 05, 2018 11:17 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MalgWroclaw pisze:
ser_Kociątko pisze:Moje własne, osobiste i prywatne :)

a pogubiłam się dlatego, że ktoś napisał:
To nie moli, ale u klaudiafj fifulec wstawila zdjęcia swoich zwierząt i Bablisia jest identyczna jak Moli, lustrzane odbicie

ser-Kociątko, to moja Frania
Obrazek
Frania umarła, moja kochana, maleńka

Biedna malutka, podobna do Chesterka :placz:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt sty 05, 2018 11:33 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Jakby co, to odradzam jedzenie w Zenka cafe na parterze w moim biurowcu.

Głodna byłam to zamówiłam bajgiel z szynką, serem, pomidorem, ogórkiem i sałatą. Cena 14 zł, trochę dużo. Plaster szynki miał grubość 7 mm na jednym końcu, a 1 mm na drugim. Zamiast sera był wyrób seropodobny. Sałata zszarzała, jedyne co było ok to pomidor i ogórek. Wszystko zapakowane szczelnie w 2 warstwy papieru i przekrojone, co niestety spowodowało "wylanie" pomidora i zmoczenie bułki.

Ziemosław

Post » Pt sty 05, 2018 12:52 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ser-Kociątko, Frania chorowała tylko dwa dni. Umarła w nocy z 3 na 4 kwietnia 2015 roku [*]
Nie wiem, co się stało. Miała atak padaczki w czwartek (Wielki Czwartek) rano, umarła w nocy z Wielkiego Piątku na Wielką Sobotę. Od razu byłyśmy u Pana Doktora, ale przecież możliwości diagnostyczne niewielkie, święta uniemożliwiły inne wizyty i diagnozowanie. Prawdopodobnie miała coś w główce.
To osobista siostra Pralci
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 05, 2018 12:58 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Jakby co, to odradzam jedzenie w Zenka cafe na parterze w moim biurowcu.

Głodna byłam to zamówiłam bajgiel z szynką, serem, pomidorem, ogórkiem i sałatą. Cena 14 zł, trochę dużo. Plaster szynki miał grubość 7 mm na jednym końcu, a 1 mm na drugim. Zamiast sera był wyrób seropodobny. Sałata zszarzała, jedyne co było ok to pomidor i ogórek. Wszystko zapakowane szczelnie w 2 warstwy papieru i przekrojone, co niestety spowodowało "wylanie" pomidora i zmoczenie bułki.

Na pewno tam nie pójdę :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 05, 2018 13:44 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MalgWroclaw pisze:ser-Kociątko, Frania chorowała tylko dwa dni. Umarła w nocy z 3 na 4 kwietnia 2015 roku [*]
Nie wiem, co się stało. Miała atak padaczki w czwartek (Wielki Czwartek) rano, umarła w nocy z Wielkiego Piątku na Wielką Sobotę. Od razu byłyśmy u Pana Doktora, ale przecież możliwości diagnostyczne niewielkie, święta uniemożliwiły inne wizyty i diagnozowanie. Prawdopodobnie miała coś w główce.
To osobista siostra Pralci

:placz: :placz: :placz:

Ziemosław

Post » Pt sty 05, 2018 13:57 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

To tak jak u nas było z Rotką :placz: :placz:
W czwartek o 18 miała pierwszy atak padaczki, o 18:30 byliśmy u weta, a o 20 Rotka zmarła :placz: :placz: :placz:
ser_Kociątko

Post » Pt sty 05, 2018 14:15 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Rotka :(
Chesterek :(
ile by człowiek nie zrobił, na nic nie ma wpływu :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 05, 2018 14:20 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MalgWroclaw pisze:Rotka :(
Chesterek :(
ile by człowiek nie zrobił, na nic nie ma wpływu :(

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Ziemosław

Post » Pt sty 05, 2018 14:26 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

a wracając do pomidora, Ziemosław, to co w nim może być porządnego, o tej porze roku...
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]