Jestem bardzo ciekawa Klaudia, jak porobisz te półeczki koteczkom.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hej Basiu
U mnie prace nad kocimi półkami ruszyły - KOT INŻYNIER pilnuje, aby na pewno było wszystko tak jak tego chceMusi wszystkiego osobiście doglądać i liczyć
Naprawdę Marysia to kot-inżynier. Od początku jak u mnie jest przejawia zainteresowanie wszelkimi technikami i nawet nie to ją interesuje, że coś gdzieś się rusza tylko DLACZEGO się rusza - ona wszystko musi zrozumieć, policzyć i wyciągnąć wnioskiJest niesamowita
Gdyby była ludziem poszłaby na politechnikę ;p
klaudiafj pisze:U rodziny m. są bliźniaki w dodatku niezbyt przystojne :/
Ja liczyłam, że jak ma być to będzie, a że nie ma to widocznie tak miało być. Szwagierka się zabezpieczała a los chciał inaczej - widocznie tak ma być
klaudiafj pisze:Hej Basiu
U mnie prace nad kocimi półkami ruszyły - KOT INŻYNIER pilnuje, aby na pewno było wszystko tak jak tego chceMusi wszystkiego osobiście doglądać i liczyć
Naprawdę Marysia to kot-inżynier. Od początku jak u mnie jest przejawia zainteresowanie wszelkimi technikami i nawet nie to ją interesuje, że coś gdzieś się rusza tylko DLACZEGO się rusza - ona wszystko musi zrozumieć, policzyć i wyciągnąć wnioskiJest niesamowita
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Hej Basiu
Marysia to kierownik budowy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości