Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Myślę że nawet ty przy naszym doktorku dałabyś radę. On jest gadułą z natury i potrafi tak człowieka zaciekawić tematem że zanim byś się zorientowała oglądałabyś kota od środka i nawet asystowała podczas zabiegu.
Ewa L. pisze:Kotałeczki najukochańsze śpią, pranko się w pralce pierze a ja idę pozmywać po śniadanku.
Sihaja pisze:Ewa L. pisze:Myślę że nawet ty przy naszym doktorku dałabyś radę. On jest gadułą z natury i potrafi tak człowieka zaciekawić tematem że zanim byś się zorientowała oglądałabyś kota od środka i nawet asystowała podczas zabiegu.
Wolę nie. Bolało by mnie jakbym na sobie zabieg miała robiony
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kotałeczki najukochańsze śpią, pranko się w pralce pierze a ja idę pozmywać po śniadanku.
po śniadanku swoim czy kocim?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kotałeczki najukochańsze śpią, pranko się w pralce pierze a ja idę pozmywać po śniadanku.
Moim bo one zawsze coś zostawiają na później.
Nie zrobiłam tego od razu bo zabrałam się za wstawianie zdjęć jubileuszowych solenizantki
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kotałeczki najukochańsze śpią, pranko się w pralce pierze a ja idę pozmywać po śniadanku.
Moim bo one zawsze coś zostawiają na później.
Nie zrobiłam tego od razu bo zabrałam się za wstawianie zdjęć jubileuszowych solenizantki
fotki najważniejsze
Ewa L. pisze:Myślę że nawet ty przy naszym doktorku dałabyś radę. On jest gadułą z natury i potrafi tak człowieka zaciekawić tematem że zanim byś się zorientowała oglądałabyś kota od środka i nawet asystowała podczas zabiegu.
Ewa L. pisze:No i zaczęło padaćleniwie bo leniwie ale pada.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 416 gości