Bellemere pisze:Jakie rozbrykane!
Super, że im się zabawki podobają, mają teraz mnóstwo zajęć
Alcia zamiast się bawić ,więcej czasu spi.A Kropka szuka nowych zakamarków np. chowa się w szafie
Moderator: Estraven
Bellemere pisze:Jakie rozbrykane!
Super, że im się zabawki podobają, mają teraz mnóstwo zajęć
Marcyśka pisze:A nawet ostatnio wskoczyłą na blat w łazience i zabrałą pędzel do pudru i biegałą z nim po całym pokoju.
Milena_MK pisze:Marcyśka pisze:A nawet ostatnio wskoczyłą na blat w łazience i zabrałą pędzel do pudru i biegałą z nim po całym pokoju.
Prawdziwa kobieta
Marcyśka pisze:Milena_MK pisze:Marcyśka pisze:A nawet ostatnio wskoczyłą na blat w łazience i zabrałą pędzel do pudru i biegałą z nim po całym pokoju.
Prawdziwa kobieta
Pewnie niedługo zacznie zabierać kosmetyki
Milena_MK pisze:Marcyśka pisze:Milena_MK pisze:Marcyśka pisze:A nawet ostatnio wskoczyłą na blat w łazience i zabrałą pędzel do pudru i biegałą z nim po całym pokoju.
Prawdziwa kobieta
Pewnie niedługo zacznie zabierać kosmetyki
no wiesz co, mój Beniamin też zawsze się bawi moim pędzlem do pudru...![]()
![]()
ale ja jestem tolerancyjna
może ma duszę kobiety
Milena_MK pisze:haha opakowania po tabletkach też są superkapsle po piwie, zakrętki od wody, no wszystkim się można bawić
koty, w przciwieństwie do dzisiejszych dzieci, nie muszą mieć drogich zabawek
Bellemere pisze:A moja to jest materialistką! W nocy czymś niemiłosiernie hałasowała, wstałam, żeby jej to zabrać, okazało się że znalazła gdzieś dwuzłotówkę i ganiała za nią po całym pokoju

Bellemere pisze:Lepiej nie, bo jeszcze je zje czy cośz jej zamiłowaniem do zjadania rzeczy niekoniecznie się do tego nadających...

♥ 
NatjaSNB pisze:Nasza pierwsza myszka egipska zginęła już pierwszej nocy śmiercią niemiłą... została rozszarpana na strzępy![]()
Ale wybaczamy i ja i myszka... Tosia przyjechała wtedy po jakże niemiłej kolonoskopii, a Bazyl nie za bardzo tolerował jej zapach, więc musiał spać po raz pierwszy (i jak dotąd ostatni) w życiu sam bez siostry i bez nas... miał tylko tą myszkę na pocieszenie
U nas myszkami egipskimi najbardziej zajmuje się Alcia.

♥ 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości