MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 01, 2012 20:09 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justyś ja tej karmy nie kupuje , miała te feromony i były ok , teraz troche karmy tej do Wacusia pzrysłał mi znajomy z miau .Żeby wszystko u ciebie poszło dobrze , może nie będzie tak źle i on będzie tylko zapatrzony w ciebie :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt cze 01, 2012 20:15 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

lidka02 pisze:Justyś ja tej karmy nie kupuje , miała te feromony i były ok , teraz troche karmy tej do Wacusia pzrysłał mi znajomy z miau .Żeby wszystko u ciebie poszło dobrze , może nie będzie tak źle i on będzie tylko zapatrzony w ciebie :ok:

Lidziu dzięki Ci za kciuki , musi być dobrze :)
A jeszcze dr Julia zrobiła parę fajnych fotek Morfeuszkowi , Mikiemu i Karolkowi i mi je prześle i można do ogłoszeń wykorzystać :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt cze 01, 2012 20:21 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:Justyś ja tej karmy nie kupuje , miała te feromony i były ok , teraz troche karmy tej do Wacusia pzrysłał mi znajomy z miau .Żeby wszystko u ciebie poszło dobrze , może nie będzie tak źle i on będzie tylko zapatrzony w ciebie :ok:

A jeszcze dr Julia zrobiła parę fajnych fotek Morfeuszkowi , Mikiemu i Karolkowi i mi je prześle i można do ogłoszeń wykorzystać :)

Justyś musimy myśleć pozytywnie :ok: u mnie capi jak diabli 8O ale mówie mojej gorszej połowie dam radę opanuję kiedyś to przejdzie :oops: a on na mnie takie śliepia 8O a ja do niego uśmiech taki od serduchha :mrgreen: i mi powiedział ide się przewietrzyć :ryk: .Widzisz damy radę tylko czasu nam trza :ok: :love:

lidka02

Post » Pt cze 01, 2012 20:25 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Justyś musimy myśleć pozytywnie :ok: u mnie capi jak diabli 8O ale mówie mojej gorszej połowie dam radę opanuję kiedyś to przejdzie :oops: a on na mnie takie śliepia 8O a ja do niego uśmiech taki od serduchha :mrgreen: i mi powiedział ide się przewietrzyć :ryk: .Widzisz damy radę tylko czasu nam trza :ok: :love:

Ba, mój Tygrysio od wczoraj mi 3 razy nalał , oczywiście poza kuweta a sąsiad za ściana ma młodego nie kastrowanego kocurka to mam barwę zapachów :mrgreen:
Oj Lidziu na nudę nie możemy narzekać , co nie :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 01, 2012 20:30 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

I zaglądamy wieczorkiem do Morfeuszka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt cze 01, 2012 20:31 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

bulba pisze:I zaglądamy wieczorkiem do Morfeuszka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witamy :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 01, 2012 20:34 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Oj Justyś nie narzekamy jak nie kupki to gilki , karmimy , myjemy , spacerki , tulimy i nadal tak bardzo kochamy :love: :love: :love:

lidka02

Post » Pt cze 01, 2012 20:45 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:Justys może jak psy nie będą zwracały na niego uwagę małymi kroczkami , znajdź mu jakiś bezpieczny kącik i może oprócz obroży te feromony jeszcze w kontakt .Warto z próbować wszystkiego tylko to drogi e i są jakieś karmy uspokajające .Jak będziesz wychodzić z domu to moze go zamykaj osobno , zresztą po co ja ci pisze ty wiesz wszystko bardzo dobrze .U mnie Wacuś boi się psów ale za mną drepczę i paczy co powiem i ze mną śpi w łóżku i jak pies podchodzi to patrzy na mnie ja psu mówię nie wolno pies się wycofa a Wacuś leży odprężony a ja nie mam miejsca .Za Morfeuszka oby wszystko poszło dobrze najgorsze kilka pierwszych dni .

Kochana feliway do kontaktu też zamówiłam u weta , oczywiście na kreskę . On teraz jest na karmie udchudzającej , może te uspokajacze pomogą bo ta karma jest potwornie droga, zresztą Ty Lidziu wiesz jak droga , ech :|

Justa, nie bywam tu ostatnio z braku czasu. Sluchaj, ja mam jeszcze polowe feliway. Zamowilam dla Teodorka i moim zdaniem zadzialal. Juz go nie potrzebuje, wiec moze wysle Ci w poniedzialek ta poloweczke???
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt cze 01, 2012 21:08 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Nowa_Sztno pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:Justys może jak psy nie będą zwracały na niego uwagę małymi kroczkami , znajdź mu jakiś bezpieczny kącik i może oprócz obroży te feromony jeszcze w kontakt .Warto z próbować wszystkiego tylko to drogi e i są jakieś karmy uspokajające .Jak będziesz wychodzić z domu to moze go zamykaj osobno , zresztą po co ja ci pisze ty wiesz wszystko bardzo dobrze .U mnie Wacuś boi się psów ale za mną drepczę i paczy co powiem i ze mną śpi w łóżku i jak pies podchodzi to patrzy na mnie ja psu mówię nie wolno pies się wycofa a Wacuś leży odprężony a ja nie mam miejsca .Za Morfeuszka oby wszystko poszło dobrze najgorsze kilka pierwszych dni .

Kochana feliway do kontaktu też zamówiłam u weta , oczywiście na kreskę . On teraz jest na karmie udchudzającej , może te uspokajacze pomogą bo ta karma jest potwornie droga, zresztą Ty Lidziu wiesz jak droga , ech :|

Justa, nie bywam tu ostatnio z braku czasu. Sluchaj, ja mam jeszcze polowe feliway. Zamowilam dla Teodorka i moim zdaniem zadzialal. Juz go nie potrzebuje, wiec moze wysle Ci w poniedzialek ta poloweczke???

:ok: :ok: :1luvu:

lidka02

Post » Sob cze 02, 2012 22:20 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Nowa_Sztno pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Oczywiście , jak byś mogła to proszę wyślij :)

Dziś byłam na kwarantannie u Morfeuszka z Pedrem i Fibim , niestety Morfeusz puszczony a i tak na nie syczał , nie wiem jak to bedzie jak on zobaczy ruchliwą Larę , boje sie , czekam na te obroże z feromonami i feliway :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 8:43 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

To jutro wysylam :ok:
Musi pomoc :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Nie cze 03, 2012 10:22 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa, wydawalo mi sie czy kiedys pisalas, ze potrzebujesz furaginum? Czy zovirax do oczu?
Moge sie mylic, bo juz mi sie mieszaja te watki wszystkie ;)
W kazdym razie mam oba, wiec jesli potrzebujesz to od razu wrzuce do feliway :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Nie cze 03, 2012 14:19 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Nowa_Sztno pisze:Justa, wydawalo mi sie czy kiedys pisalas, ze potrzebujesz furaginum? Czy zovirax do oczu?
Moge sie mylic, bo juz mi sie mieszaja te watki wszystkie ;)
W kazdym razie mam oba, wiec jesli potrzebujesz to od razu wrzuce do feliway :ok:

Tak, furagin bierze Cziko a zovirax może mi sie przydać bo sezon kociakowy w pełni i nie znam dna ale godziny kiedy będę miała jakieś biedy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 14:28 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

W południe poszłam do Morfeuszka tylko z Pedrem i Pedro dosłownie stał w jednym miejscu pod drzwiami a Morfi najpierw sie miział i tulił do mnie ale jak zobaczył Pedra to mu wlał łapą z pazurami prosto w oko :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 14:47 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Mam nadzieję, że feliway uspokoi troszkę Morfiego :ok:
We wtorek będziesz miała u siebie :)
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]