Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Justyś ja tej karmy nie kupuje , miała te feromony i były ok , teraz troche karmy tej do Wacusia pzrysłał mi znajomy z miau .Żeby wszystko u ciebie poszło dobrze , może nie będzie tak źle i on będzie tylko zapatrzony w ciebie
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justyś ja tej karmy nie kupuje , miała te feromony i były ok , teraz troche karmy tej do Wacusia pzrysłał mi znajomy z miau .Żeby wszystko u ciebie poszło dobrze , może nie będzie tak źle i on będzie tylko zapatrzony w ciebie
Lidziu dzięki Ci za kciuki , musi być dobrze![]()
A jeszcze dr Julia zrobiła parę fajnych fotek Morfeuszkowi , Mikiemu i Karolkowi i mi je prześle i można do ogłoszeń wykorzystać
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justyś ja tej karmy nie kupuje , miała te feromony i były ok , teraz troche karmy tej do Wacusia pzrysłał mi znajomy z miau .Żeby wszystko u ciebie poszło dobrze , może nie będzie tak źle i on będzie tylko zapatrzony w ciebie
Lidziu dzięki Ci za kciuki , musi być dobrze![]()
A jeszcze dr Julia zrobiła parę fajnych fotek Morfeuszkowi , Mikiemu i Karolkowi i mi je prześle i można do ogłoszeń wykorzystać
Justyś musimy myśleć pozytywnieu mnie capi jak diabli
ale mówie mojej gorszej połowie dam radę opanuję kiedyś to przejdzie
a on na mnie takie śliepia
a ja do niego uśmiech taki od serduchha
i mi powiedział ide się przewietrzyć
.Widzisz damy radę tylko czasu nam trza
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justys może jak psy nie będą zwracały na niego uwagę małymi kroczkami , znajdź mu jakiś bezpieczny kącik i może oprócz obroży te feromony jeszcze w kontakt .Warto z próbować wszystkiego tylko to drogi e i są jakieś karmy uspokajające .Jak będziesz wychodzić z domu to moze go zamykaj osobno , zresztą po co ja ci pisze ty wiesz wszystko bardzo dobrze .U mnie Wacuś boi się psów ale za mną drepczę i paczy co powiem i ze mną śpi w łóżku i jak pies podchodzi to patrzy na mnie ja psu mówię nie wolno pies się wycofa a Wacuś leży odprężony a ja nie mam miejsca .Za Morfeuszka oby wszystko poszło dobrze najgorsze kilka pierwszych dni .
Kochana feliway do kontaktu też zamówiłam u weta , oczywiście na kreskę . On teraz jest na karmie udchudzającej , może te uspokajacze pomogą bo ta karma jest potwornie droga, zresztą Ty Lidziu wiesz jak droga , ech
Nowa_Sztno pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justys może jak psy nie będą zwracały na niego uwagę małymi kroczkami , znajdź mu jakiś bezpieczny kącik i może oprócz obroży te feromony jeszcze w kontakt .Warto z próbować wszystkiego tylko to drogi e i są jakieś karmy uspokajające .Jak będziesz wychodzić z domu to moze go zamykaj osobno , zresztą po co ja ci pisze ty wiesz wszystko bardzo dobrze .U mnie Wacuś boi się psów ale za mną drepczę i paczy co powiem i ze mną śpi w łóżku i jak pies podchodzi to patrzy na mnie ja psu mówię nie wolno pies się wycofa a Wacuś leży odprężony a ja nie mam miejsca .Za Morfeuszka oby wszystko poszło dobrze najgorsze kilka pierwszych dni .
Kochana feliway do kontaktu też zamówiłam u weta , oczywiście na kreskę . On teraz jest na karmie udchudzającej , może te uspokajacze pomogą bo ta karma jest potwornie droga, zresztą Ty Lidziu wiesz jak droga , ech
Justa, nie bywam tu ostatnio z braku czasu. Sluchaj, ja mam jeszcze polowe feliway. Zamowilam dla Teodorka i moim zdaniem zadzialal. Juz go nie potrzebuje, wiec moze wysle Ci w poniedzialek ta poloweczke???
Nowa_Sztno pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justys może jak psy nie będą zwracały na niego uwagę małymi kroczkami , znajdź mu jakiś bezpieczny kącik i może oprócz obroży te feromony jeszcze w kontakt .Warto z próbować wszystkiego tylko to drogi e i są jakieś karmy uspokajające .Jak będziesz wychodzić z domu to moze go zamykaj osobno , zresztą po co ja ci pisze ty wiesz wszystko bardzo dobrze .U mnie Wacuś boi się psów ale za mną drepczę i paczy co powiem i ze mną śpi w łóżku i jak pies podchodzi to patrzy na mnie ja psu mówię nie wolno pies się wycofa a Wacuś leży odprężony a ja nie mam miejsca .Za Morfeuszka oby wszystko poszło dobrze najgorsze kilka pierwszych dni .
Justa, nie bywam tu ostatnio z braku czasu. Sluchaj, ja mam jeszcze polowe feliway. Zamowilam dla Teodorka i moim zdaniem zadzialal. Juz go nie potrzebuje, wiec moze wysle Ci w poniedzialek ta poloweczke???
Nowa_Sztno pisze:Justa, wydawalo mi sie czy kiedys pisalas, ze potrzebujesz furaginum? Czy zovirax do oczu?
Moge sie mylic, bo juz mi sie mieszaja te watki wszystkie
W kazdym razie mam oba, wiec jesli potrzebujesz to od razu wrzuce do feliway
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 152 gości