Skarpecia, Niunia, PusiaKlusia, Kelsi i Fajans

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 10:34 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Obrazek :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 14, 2012 14:47 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Skarpecia się wygodnicka zrobiła, wcześniej nie spała ze mną i moim TŻ'tem w nocy, ew. w nogach, a tu prosze, teraz jej Tż musi zostawiać pół poduszki bo się na niej kładzie i śpi z nami :D W końcu się chyba do niego przekonała :) Poza tym ciągle szaleje, biega, skacze, miauczy, jak małe kocię :mrgreen: Ganiam się z nią po mieszkaniu, wciska się mi przed monitor jak siedzę przy kompie, szaleje za paierowymi kulkami, wariatka, patrzy na drzwi i szuka czegoś co choć trochę odstaje żeby to złapać, ostatnio w przedpokoju kawałek odstającej tapety oderwała 8O Specjalnie ostrzy sobie pazury (przycięte!) o drzwi wejściowe, jak wstaję żeby ją pogonić to pomrumiaukuje radośnie i ucieka :ryk:
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Od: Pt wrz 07, 2007 20:48

Post » Wto lut 14, 2012 16:02 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

No niestety, koty troszkę przeszkadzają w życiu nocnym i..łóżkowym. :mrgreen:
Iriska kładzie się między nami, ściąga kołdrę, i jest suuuper! :ryk: :ryk:
I witajcie śliczne!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 15, 2012 8:23 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

kalair pisze:No niestety, koty troszkę przeszkadzają w życiu nocnym i..łóżkowym. :mrgreen:
Iriska kładzie się między nami, ściąga kołdrę, i jest suuuper! :ryk: :ryk:
I witajcie śliczne!

Przeszkadzają? Ależ nie! Ja jestem zachwycona tym że Skarpecia chce przy mnie spać :1luvu: Ma w sobie więcej romantyzmu niż mój TŻ :roll: Choć pewnie nie wie co znaczy 'romantyzm' :mrgreen:
A jak TŻ wstaje do pracy, to wskakuje na łóżko idzie do mnie i miauczy żeby już głaskać :ok:
Najbardziej mi przeszkadza że tapety drze bardziej niż są zdarte i drzwi strzępi bardziej niż są wystrzępione :mrgreen:
Ale wczoraj jej myszkę kupiłąm którą wiesza się na futrynie- i w końcu prezent trafiony bo się tym bawi.. co i tak jej nie przeszkadza żeby przerzucić sie na mały strzępek tapety który delikatnie odstaje od ściany... :ryk:
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Post » Śro lut 15, 2012 16:42 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Ja też nie mam nic przeciwko spaniu z nami koteczków, ale przyjdzie lato i się wyniosą. :lol:
Doberek dziewczynki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 17, 2012 13:40 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Specjalne mizianki dla Skarpeci! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 18, 2012 9:03 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Obrazek

spookyaga

Post » Sob lut 18, 2012 9:48 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Skarpeciu! :D :1luvu: :1luvu:

Klusia też słodka i Kelsi.. :D

Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 18, 2012 9:48 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Skarpeciu! :D :1luvu: :1luvu:

Klusia też słodka i Kelsi.. :D

Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 18, 2012 12:01 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Ona tak gada do mnie non stop jak na tym filmiku z pralką, nawet jak skończy się załatwiać do kuwety to będzie miauczeć dopóki jej nie odpowiem :D

Rano przywiozłam dorosłego wielkgachnego kocura od moich rodziców, bo jest tam na tymczasie, oczywiście Pecia jak to ona, nie jest tolerancyjna :( fochnęła się na mnie bo jak ją biorę na ręce to marudzi bardzo pod nosem, a jak pójdę do kocura to miauczy pod drzwiami, za to jak jestem z Pecią, to on miauczy pod drzwiami za mną :ryk: a Skarpetka patrzy i nasłuchuje za nim. Nieraz jak on miauknie to ona zawarczy pod nosem jakby przeklinała :lol:
Obrazek

spookyaga

Post » Sob lut 18, 2012 12:04 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

He he, no co chcesz, ma prawo! A długo u Ciebie będzie?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 18, 2012 18:11 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

kalair pisze:He he, no co chcesz, ma prawo! A długo u Ciebie będzie?

Nie, był tylko do 14, bo jechał na adopcje, a rodzice jechali na pogrzeb więc nie mogli mi go później dać lub samemu zawieźć :) Więc był u mnie chwilę :D Znalazł dziś nowy dom :) Dzięki wystawie kotów rasowych z okazji Dnia kota było więcej ludzi :D
Obrazek

spookyaga

Post » Pt mar 02, 2012 20:46 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

O nowe wieści prosimy.
Buziaczki Peciu!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 02, 2012 20:54 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Pecia jak Pecia, odmłodniała i ciągle szaleje to z mychą na sznurku to z kulką papierową, to chowa się pod szafą :D
Obrazek

spookyaga

Post » Pt mar 02, 2012 21:06 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy(Mają DS!) <3

Czyli standarcik. :lol: :D
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]