Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LSVC pisze:Wszystkie zdjęcia fantastyczneale to ostatnie jest po prostu rozbrajające
![]()
Przeprzyjemny wątek do pozachwycania się...
mala_czarna pisze:przeczytałam i obejrzałam zdjęcia z ogromną przyjemnością. Berezka wypisz wymaluj moja Klarachciałabym być tak świetnym fotografem jak Ty. Niestety mnie często wychodzą ciemne plamy. Klara czarnulka jak zwinie sie w kłębek to nie widac gdzie głowa a gdzie ogon. Być może mam zły aparat (hm... w telefonie). Moja Klara tez akrobatka. Jestem w szoku o 3 łapkach wskakuje na wysokie meble. Ja jestem pod wrażeniem
. Na szczęście oszczędza moje firanki (chyba domyśliła się że jesteśmy z mężem dopiero na dorobku
). Czasem tylko zrzuci serwetę ze stołu, oczywiści z całą jej zawartością.. hehe a potem chowa sie pod naroznik.. wie że zbroiła.
ana_p pisze:Cudna fotohistoria![]()
![]()
niesamowite zdjęcia ostatnie rozczula a Berka na firankach rozbrajająca.
elu pisze:[...]a tymczasem przedstawiam Wam najnowszą członkinię naszej rodzinki
Proszę Państwa, oto panna Migotka![]()
Moja siostra się śmiała, czy to efekt uboczny sterylki Bereniki![]()
Ale to musiało być przeznaczeniePojechaliśmy tydzień temu na kontrolę z Berką po sterylce, a u wetki biegało takie małe tri. Okazało się, że została wetce podrzucona. Mała chwyciła za serce mojego męża i tym sposobem do weta pojechaliśmy z 1 kotem, a wróciliśmy z dwoma
shalom pisze:Cudowne zdjęcia!!!wspaniały relaks po robocie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, Sigrid i 894 gości