estre pisze:bo wszystko jest zasr...
O co chodzi, nigdy za dużo nawozu ekologicznego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Forum chyba wymarło...
kinga w. pisze:A to akurat w normie jest. Mnie w zw. z tym krew zalewa bo chcę normalności żeby nie wkręcać się w ogólnonarodowego doła - kwestia własnego zdrowia psychicznego, mnie po prostu takie klimaty ładują w deprechę z którą bujamy się od lat. Dzięki temu że unikam jak ognia "dołów ogólnodostępnych", udaje mi się bujać depkę z powodzeniem. Więc ja dziś chce normalnej telewizji (zwłaszcza że w JuKeju zdążyłam sie za nią stęsknić) i mojego dłubania - dłubanie mam ale TV zionie poczuciem tragedii i to w dobrze dobranych, skutecznych słowach i obrazach. No to zupełnie "pod prąd" obowiązujących klimatów szlag mnie trafia. Nie żebym chciała tańczyć na ulicach, ale nie zdzierżam wałkowania w kółko tego tematu. Do wyboru mam ciszę. Grobową.
Żeby było jasne - nie jest tak że mam w d... to co się stało bo postrzegam zdarzenie w kategorii tragedii ludzkiej i bardzo poważnego wydarzenia w kraju, ale klimat na dłuższą metę grozi mi prochami i terapią.
kinga w. pisze:A ja jestem tu sama - najwyżej Was sobie poobarczam. Łeb to mnie od wczoraj boli - wczoraj to by było normalne po locie bo jakoś regułą się staje po lataniu ból głowy ale dziś? Za co? Żartuję, ale dół się robi koszmarny - puszczę sobie jakiś film z kompa chyba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar, Google [Bot], zuza i 56 gości