indianeczka pisze:Nul pisze:Zbóju, trzymaj się! Potrzymamy kciuki za Ciebie, za Twoje zdrowie
A Ty potrzymaj za moje, bo od tygodnia walczę z jakimś przeziębieniem i przewalczyć go nie mogę…
Mówisz i masz czyli trzymam mocno kciuki.
Też potrzymam!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
indianeczka pisze:Nul pisze:Zbóju, trzymaj się! Potrzymamy kciuki za Ciebie, za Twoje zdrowie
A Ty potrzymaj za moje, bo od tygodnia walczę z jakimś przeziębieniem i przewalczyć go nie mogę…
Mówisz i masz czyli trzymam mocno kciuki.
jolabuk5 pisze:To może jednak leki działają!
aga66 pisze:Może się zawiesił? Może to kwestia wieku, choć Pirat nie jest starym pieskiem.
indianeczka pisze:Ostatnio się cieszyłam że zdrowotnie moje stadko wychodzi na prostą![]()
W poniedziałek wczesnym rankiem zauważyłam że Szelma ma mokry tyłek. Na początku myślałam że dostala rozwolnienia ale jak spojrzałam uważnie to zauważyłam krew.Po powrocie z pracy ubrałam Szelmę w szelki i poszłam do weterynarza. Na miejscu okazało się że u szelmy pękł gruczoł okołoodbytowy. Teraz biedna musi chodzić w pampersie.
Anna2016 pisze:indianeczka pisze:Ostatnio się cieszyłam że zdrowotnie moje stadko wychodzi na prostą![]()
W poniedziałek wczesnym rankiem zauważyłam że Szelma ma mokry tyłek. Na początku myślałam że dostala rozwolnienia ale jak spojrzałam uważnie to zauważyłam krew.Po powrocie z pracy ubrałam Szelmę w szelki i poszłam do weterynarza. Na miejscu okazało się że u szelmy pękł gruczoł okołoodbytowy. Teraz biedna musi chodzić w pampersie.
Oj współczuję![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Może ją szczypie? Octanisept do odkazania chyba byłby dobry, tylko jest drogi...
Kciuki za Szelmę!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Moze się zagoiło!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości