Zosia, Iga i Franciszek; SILNE ZAPALENIE PĘCHERZA :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 17:53 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

Ignaś - niby nic ale jeszcze ciągle ma uszy "na sztorm" :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 10, 2009 19:24 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

już jest bardzo dobrze :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jak widać - brak jakichkolwiek protestów Ignasia :D
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Czw wrz 10, 2009 20:01 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

piekne z nich chłopaki :D żeby jeszcze zośka za dzikusa nie robiła. może ona sie go boi, bo on taki czarny cały? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Czw wrz 10, 2009 20:24 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

aaaale dzisiaj była akcja!
otworzyłam drzwi do pokoju Zosi (przyjaciółka śmiała się, że Zośka sobie tam siedzi i cieszy się "jeee wreszcie mam własny pokój" :twisted: :twisted: :twisted: ) i wszedł tam Frans
Zosia leżała w posłanku koło parapetu, a na parapecie stała miska z pozostałościami obiadu, do którego Franek doskoczył i bezczelnie zabrał się do ZŻERANIA GO na oczach Zośki
a Zośka? nawet nie drgnęła, bidulka była chyba bardzo przestraszona
Franek zjadł, zrzucił miskę :twisted:, zeskoczył i już już miał wychodzić, AAAAAALE wydaje mi się że zapuścił jeszcze żurawia prosto do jej posłanka i wtedy dopiero się wydarła (raz)
a Franek - cóż - poszedł sobie i olał sprawę ;)
Obrazek

zapietanaguzik

Post » Czw wrz 10, 2009 21:20 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

Ach, witam wszystkich :)

Jestem ciocią (matką chrzestną 8) ) Zosi, Ignasia i Franka - stąd CiociaZIF :D

Mikusia poznała mnie w dzień przyjazdu Franka do nowego domku :) Mikusiu, jeszcze raz bardzo dziękujemy za tak wspaniałego kocurka, jakim jest Franuś :)

Ostatnie zdjęcia Franka i Igna - Franek wygląda tak, jakby był ochroniarzem Ignaśka :D

I tak, tak, wszystko idzie ku lepszemu :ok: Zośka, która nagle zyskała własny pokój (pewnie ponakleja na ściany plakaty z jakimś przystojnym kocurkiem :twisted: ) zobaczywszy dzisiaj Franka, nie wydała z siebie okrzyku oburzenia pt.

"Wynoooooooooooooooś sięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę miiiiiiiiiiiii stąąąąąąąąąąąąąąąd, aleeeeeeeeee toooo juuuuuuuuuuuuuuuż!!! :evil: "

Tylko położyła uszy po sobie i obserwowała z przerażeniem jak Franciszek, który nic sobie nie robił z jej obecności, wpierdziela jej jedzonko :D

I wszystko skończyłoby się wręcz cudownie, w porównaniu z niedawną histeryczną reakcją Zochy, gdyby Franciszek nagle nie doszedł do wniosku, że w sumie to przyjrzy się jeszcze z bliska tej pannicy, która zachowuje się jak jakaś wyniosła księżniczka.
Zosia nie zdzierżyła aż takiej bezczelności (przypominam, że F. strącił jeszcze miseczkę panny Zosi) i krzykiem pogoniła kawalera ze swojego pokoju.

A Ignaś już chyba przemyślał sprawę i uznał, że warto zaakceptować Franka, bo przecież fajnie jest mieć starszego brata :)
....no i zawsze można we dwójkę, a nie pojedynczo, wkurzać Zośkę :D :twisted:
Ostatnio edytowano Czw wrz 10, 2009 21:28 przez CiociaZIF, łącznie edytowano 3 razy

CiociaZIF

Od: Czw wrz 10, 2009 20:52

Post » Czw wrz 10, 2009 21:23 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

Ależ syn jest mądry. Tak się cieszę że nauka nie poszła w las. Może to właśnie dzięki takiej totalej olewce Zosia się przełamie. Biedna kicia. Miała dobre jedzonko a tu przyszedł "lisek chytrusek" i zjadł wszyściutko :ryk: Tak trzymaj synu :mrgreen:
A z tym że nawet podglądać chciał w łożu Zosię...........??????? Nie dziwię się że wydarła się na Franciszka. /Biedny chłopiec - nie pierwszy i nie ostatni raz dostał opierdziel od Zosi/ :wink:
Żeby wszystko było jasne. Ja Nietoperka tego nie uczyłam 8O
P.S. Sam się nauczył podglądać :kotek:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 10, 2009 21:28 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

CiociaZIF pisze:Ach, witam wszystkich :)

Jestem ciocią (matką chrzestną 8) ) Zosi, Ignasia i Franka - stąd Ciocia ZIF :D

Mikusia poznała mnie w dzień przyjazdu Franka do nowego domku :) Mikusiu, jeszcze raz bardzo dziękujemy za tak wspaniałego kocurka, jakim jest Franuś :)

Achhhh............WITAMY.

Witaj ciociuZIF. Fajny pseudonim.
Widzę że chrześniak zawrócił Wam w głowach :wink:
MIKUŚ

Post » Pt wrz 11, 2009 6:55 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

MIKUŚ pisze:Ja Nietoperka tego nie uczyłam 8O

a czy to TY nauczyłaś go zjadać matce żarcie z talerza? :evil: :evil: :evil: :D

CiociaZIF pisze:A Ignaś już chyba przemyślał sprawę i uznał, że warto zaakceptować Franka, bo przecież fajnie jest mieć starszego brata

zdecydowanie, jest już prawie pełna i idealna zgoda :D

Zośka całą nockę spędziła na szafkach, w kuchni, teraz też tam siedzi
wypuściłam chłopaków, chodzą po domu, a Zośka chyba chce zlać się z kolorystycznie zbliżoną do jej futra boazerią ;)
darcia póki co brak, bo chyba czuje się tam stosunkowo bezpieczna (a przynajmniej bezpieczniejsza w porównaniu do konfrontacji "podłogowej" ;) )
Obrazek

zapietanaguzik

Post » Pt wrz 11, 2009 7:02 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

aaa co do podglądania, to przypominam, że Zośka TEŻ LUBI popodglądać...

zapietanaguzik pisze:zofia wypatruje albo gołębi, albo kocurów w kąpieli do popodglądania Obrazek

Obrazek
Obrazek

zapietanaguzik

Post » Pt wrz 11, 2009 8:40 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

Mrrrudobry

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt wrz 11, 2009 8:41 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

cześć cześć! :D
Obrazek

zapietanaguzik

Post » Pt wrz 11, 2009 9:13 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

Kto mi ukradł słonecko?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt wrz 11, 2009 10:17 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

właśnie :(

słonka brak = brak światła do zdjęć, więc wyszły kiepsko, ALE MUSZĘ WAM POKAZAĆ co się rano stało - Ignaś jadł przy Franiu :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

(żebyśmy mieli jasność - Frans jedynie WYGLĄDA jak zabiedzony zagłodzony zgnębiony kotecek :twisted: swoją porcję już zjadł :twisted: )
Obrazek

zapietanaguzik

Post » Pt wrz 11, 2009 10:25 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

Ja się tam cieszę z takiej pogody :kotek:

O, widzę, że Franek wpakował się na posłanko Ignaśka :) Dobrze, Franuś, dobrze :ok:

Chłopcy zaakceptowali siebie bardzo szybko :piwa:

A Zośka wkurzona, bo z nimi to nawet o pazurkach nie można pogadać :? faceci.... :roll:

CiociaZIF

Od: Czw wrz 10, 2009 20:52

Post » Pt wrz 11, 2009 10:34 Re: Zosia, Ignaś i Franciszek :)

CiociaZIF pisze:A Zośka wkurzona, bo z nimi to nawet o pazurkach nie można pogadać :? faceci.... :roll:

od tego MA MNIE :twisted:
Obrazek

zapietanaguzik

[poprzednia][następna]