Tak sobie właśnie pomyślałam, ze ja juz ponad rok zadnego alkoholu nie piłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Kasiu, popieram!to byłoby ekstra, zebrać się np. tak na weekend gdzieś w fajnym miejscu...!
Ale, jak myślicie Dziewczyny...futra zabieramy?![]()
![]()
Zmykam już, jeszcze na mnie czeka zlew naczyń i umycie podłogi, ale mi się nie chceno i do bezdomniaczków lece.
Jutro odwoże Nietoperka!
kropkaXL pisze:No ten pomysł ze zjazdem Kociej Mafii bardzo mi sie podoba!
Słuchajcie,a może 8 marca -ustanowimy Dzień Dużych?-Dnia Kobiet już sie prawie nie świętuję, a większość-powtarzam -większośc kociarzy to kobiety,więc może......?
Milenko-wielkie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za akcję "Nietoperek"!!!
Kaprys2004 pisze:kropkaXL pisze:No ten pomysł ze zjazdem Kociej Mafii bardzo mi sie podoba!
Słuchajcie,a może 8 marca -ustanowimy Dzień Dużych?-Dnia Kobiet już sie prawie nie świętuję, a większość-powtarzam -większośc kociarzy to kobiety,więc może......?
Milenko-wielkie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za akcję "Nietoperek"!!!
Kacha, podpisuję się pod wszystkim co napisałaś!!!!
Spotkanie koniecznie należy urządzić, z piwem, winem, czy innym badziewiem, zresztą to nie jest ważne. Istotne, byśmy się zobaczyły oko w oko.. W końcu.. Może tak w jakiejś Łodzi?? Toż to środek Polski..
Kiciaczek maluteńki przecudny i człowiek prawdziwie w niej zakochany nie zwróci uwagi na plamkę jako na defekt, a ew. jako na obiekt troski. Cudownie, że Milenka ją wynalazła (gdzie się znajduje takie cuda??) i uratowała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 123 gości