druga połowa siedzi z bólem głowy w tym ja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:A wogóle to mam humor od rana![]()
Chyba jestem chora
czarna.wdowa pisze:U nas w pracy pustki - pół ekipy dopadła choroba
druga połowa siedzi z bólem głowy w tym ja
Iskropka pisze:Cześć Gaciu! Co robisz Rysiaczku, bo ja nadal śpię!
Avian pisze:Iskropka pisze:Cześć Gaciu! Co robisz Rysiaczku, bo ja nadal śpię!
Też śpię
Na fotelu - widzę cały pokój i drzwi, więc jednym okiem spoglądam czy ktoś nie idzie![]()
R.
Paulaaa pisze:Avian pisze:Iskropka pisze:Cześć Gaciu! Co robisz Rysiaczku, bo ja nadal śpię!
Też śpię
Na fotelu - widzę cały pokój i drzwi, więc jednym okiem spoglądam czy ktoś nie idzie![]()
R.
a kogo się spodziewasz?
Avian pisze:Paulaaa pisze:Avian pisze:Iskropka pisze:Cześć Gaciu! Co robisz Rysiaczku, bo ja nadal śpię!
Też śpię
R.
a kogo się spodziewasz?
Dużej![]()
Niech juz przyjdzie, bo nudno ...
Paulaaa pisze:Avian pisze:Iskropka pisze:Cześć Gaciu! Co robisz Rysiaczku, bo ja nadal śpię!
Też śpię
R.
a kogo się spodziewasz?
Paulaaa pisze:Avian pisze:Paulaaa pisze:Avian pisze:Iskropka pisze:Cześć Gaciu! Co robisz Rysiaczku, bo ja nadal śpię!
Też śpię
R.
a kogo się spodziewasz?
Dużej![]()
Niech juz przyjdzie, bo nudno ...
Bardzo musisz być głodny że za dużą tęsknisz![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Avian pisze:Iskropka pisze:Cześć Gaciu! Co robisz Rysiaczku, bo ja nadal śpię!
Też śpię
R.
a kogo się spodziewasz?
Nie kogo, tylko czego: torby żarełka, która przyniesie Dużą do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 59 gości