Moderator: Estraven
Marcelibu pisze:Madziu, napisz proszę jak relacje Twoich kotów. Czy już dobrze, czy "drą koty"?
cassidy pisze:Marcelibu pisze:Madziu, napisz proszę jak relacje Twoich kotów. Czy już dobrze, czy "drą koty"?
A filmik stronę wcześniej widziałaś ?
Marcelibu pisze:cassidy pisze:Marcelibu pisze:Madziu, napisz proszę jak relacje Twoich kotów. Czy już dobrze, czy "drą koty"?
W pracy właśnie nie mogę, bo mam bardzo wysoką "security" w firmie i ta strona jest "niebezpieczna" wg serwera i nie mogę odpalić. Dopiero w domu obejrzę....

cassidy pisze:Marcelibu pisze:cassidy pisze:Marcelibu pisze:Madziu, napisz proszę jak relacje Twoich kotów. Czy już dobrze, czy "drą koty"?
W pracy właśnie nie mogę, bo mam bardzo wysoką "security" w firmie i ta strona jest "niebezpieczna" wg serwera i nie mogę odpalić. Dopiero w domu obejrzę....
cassidy pisze:Marcelibu pisze:cassidy pisze:Marcelibu pisze:Madziu, napisz proszę jak relacje Twoich kotów. Czy już dobrze, czy "drą koty"?
No.. tak.. zapomniałam![]()
No więc.. już jest spokoWczoraj Malwinka polizała Mikusia po główce, a później on ją po ogonku
Takie kociaki - słodziaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 22 gości