MIKUŚ i MUFINEK :) - III - proszę o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 02, 2008 8:54

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 02, 2008 9:23

wlaśnie wrzucam na sieć jeszcze jeden filmik :D
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Śro sty 02, 2008 9:50

witam

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Śro sty 02, 2008 9:54

Madziu, napisz proszę jak relacje Twoich kotów. Czy już dobrze, czy "drą koty" 8) ?
Marcelibu

Post » Śro sty 02, 2008 10:05

Marcelibu pisze:Madziu, napisz proszę jak relacje Twoich kotów. Czy już dobrze, czy "drą koty" 8) ?

A filmik stronę wcześniej widziałaś ? :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Śro sty 02, 2008 10:18

cassidy pisze:
Marcelibu pisze:Madziu, napisz proszę jak relacje Twoich kotów. Czy już dobrze, czy "drą koty" 8) ?

W pracy właśnie nie mogę, bo mam bardzo wysoką "security" w firmie i ta strona jest "niebezpieczna" wg serwera i nie mogę odpalić. Dopiero w domu obejrzę....
Marcelibu

Post » Śro sty 02, 2008 10:24

Marcelibu pisze:
cassidy pisze:

W pracy właśnie nie mogę, bo mam bardzo wysoką "security" w firmie i ta strona jest "niebezpieczna" wg serwera i nie mogę odpalić. Dopiero w domu obejrzę....

No.. tak.. zapomniałam :oops:

No więc.. już jest spoko :) Wczoraj Malwinka polizała Mikusia po główce, a później on ją po ogonku :) Takie kociaki - słodziaki :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Śro sty 02, 2008 17:52

Ja też nie mogę obejrzeć, bo net mi się prędzej rozłączy niż ściągnie filmik.. :evil:

ale cieszę się, że już się dogadały :D fajnie oglądać takie obrazki :love:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Śro sty 02, 2008 18:50

cassidy pisze:
Marcelibu pisze:
cassidy pisze:

No więc.. już jest spoko :) Wczoraj Malwinka polizała Mikusia po główce, a później on ją po ogonku :) Takie kociaki -stan zostawiła. Mamie można poszukać innego kotka, przecież jest ich tu naprawdę dużo! Do innego kociaka Mikuś znów będzie musiał się przyzwyczaić.
Marcelibu

Post » Śro sty 02, 2008 18:52

cassidy pisze:
Marcelibu pisze:
cassidy pisze:

No więc.. już jest spoko :) Wczoraj Malwinka polizała Mikusia po główce, a później on ją po ogonku :) Takie kociaki - słodziaki :)

To jak jest już tak dobrze, to ja bym ten stan zostawiła. Mamie można poszukać innego kotka, przecież jest ich tu naprawdę dużo! Do innego kociaka Mikuś znów będzie musiał się przyzwyczaić.
Marcelibu

Post » Śro sty 02, 2008 19:10

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Śro sty 02, 2008 21:01

Wiecie co.. jednak oddam Malwinkę. Nie chcę już poruszać tego tematu proszę, ponieważ jest to dla mnie bolesne.
Serce mi się kraja.. zresztą Fluszak zna sytuację.

Tośka jest raczej trudnym kotem... nie wiadomo, czy się dogadają w jakimś normalnym czasie. Malwinka zawsze może do mnie wrócić w takiej sytuacji. Jakby została, a do mamy trafiłby inny kot.. to pewnie zrobiłby się problem.. gdyby Tosia go nie tolerowała. Bo ja z trzema kotami bym została.

Mama bardzo by chciała drugiego kota... Malwina jest tak spokojna i komunikatywna, że myślę, że właśnie ona może się z Tosią dogadać.

Także.. w sumie byłabym nie fair wobec mamy, jakbym jej Malwinki nie oddała, ponieważ ona właśnie była dla niej. Rozmawiałam dzisiaj z mama.. i sytuacja zostaje taka, jak było ustalone.

Na mnie też kiedyś przyjdzie czas, że będę miała drugiego kotka. :)
Będziemy odwiedzać Malwinkę.. a Mikuś będzie miał się z kim bawić, jak pojedziemy do Chojnic.

Koniec tematu.. teraz proszę się cieszyć świetnym kontaktem mojego rezydenta i tymczasika.
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Śro sty 02, 2008 21:03

Obrazek
Dobry :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro sty 02, 2008 21:04

Bry, mośku