Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo ty mój najukoffaniejszy ryceżu mój mój mój!
Mało pisam bo była u nas Teściowna to musiałam o nią troszku zadbać no i Duża nie dawała mi komputra. Ale troszku popaczałam i wypaczałam że nie ma dla mię stosowmnej gotowej sukienku i muszę mieć uszytą na specjalmne zamiauczenie! Chwilku to portwa ale nie za długo, nie bojaj się! Właśmnie wybieram wzora sukienki.
A jak była Teściowna to przyniesła skądś gazetu z sukniami ślubowymi i jak nikt nie paczał to se paczałam na te suknie. One są dla człowieków, ale to nic, dla kotku się szyje prawieże tak samo.
Mała Ciorna to zgupła zupełmnie, wymyśliła se że będę mieć sukienku i dłuuugiego welona i ona będzie mię tego welona niesła w pysiu! Bo paczała cosik takowego w telewizoru i tak robią człowieki. No gupie to jak kapeć Dużej! Jak ona welona będzie w pysku niesła, jak nie ma ząpków!Tumaczyłam jej, a ona się uparła i już
![]()
Tuptam już szypko do wzorów sukienków i jeszcze cię polizam po pysiu i po uszkach mój ty ryceżu piąkny!
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Moja sukienku już się robia. Będzie piąkna, miauczę ci! Czy masz już zamiauczaną muszku pod szyjkę?
Moją światką będzie Pralcia, a Mała Ciorna niech niesie albo welona albo koszyk z kfiotkami. Niech się gupia cieszy![]()
Tak se myślę, co by podać gością na począstunek? Masz jakowegoś pomysła?
Książniczka Ofelja
MalgWroclaw pisze:Nala, widziałaś mnie? Zawsze na ciebie zagłosuję
Sylwuś
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Moja sukienku już się robia. Będzie piąkna, miauczę ci! Czy masz już zamiauczaną muszku pod szyjkę?
Moją światką będzie Pralcia, a Mała Ciorna niech niesie albo welona albo koszyk z kfiotkami. Niech się gupia cieszy![]()
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Moja sukienku już się robia. Będzie piąkna, miauczę ci! Czy masz już zamiauczaną muszku pod szyjkę?
Książniczka Ofelja
Torciki rypciowe!
Lusia
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Moja sukienku już się robia. Będzie piąkna, miauczę ci! Czy masz już zamiauczaną muszku pod szyjkę?
Książniczka Ofelja
Torciki rypciowe!
Lusia
Lusia a ty umisz piec. Mosze zrobisz nam ten tort.
Lilo
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. No właśmie my jeszcze termina nie mamy! I nie mam pojęcia gdzie się zmiaukniemy! U mię czy u cię? Bo czeba już gościów zaproszać!
Dziś mierzyłam se brzusia coby mię dobrze dopasowywali sukienku, już jezd prawieże gotowa! Nie mogę się doczekać aż na mię popaczasz...
Lizu lizu lizu po uszkach![]()
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości