Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Lusia. Miałyśmy buzia. I gźmotało ale ino troszku. I się nie bojałam.
Mała Ciorna Carmen

Dla mię teź Duzia nie ma czasa. Robiła kotlety i nawet nie dała nam kotkom popróbować. I robia ciacho z barbarbarę ale togo nie chcę popróbować bo chyba jezd fuj.Chikita pisze:Moja Duża też nie ma czasu. Wczoraj jakieś harmidery były, przyszedł obcy i hałasował. Dzisiaj też hałasowali i Dużą głowa boli.
Mówi, że to ciśnienie, bo raz pada, raz nie pada.
Chiko
MB&Ofelia pisze:Lusia. Chyba se popłakam z tobąDla mię teź Duzia nie ma czasa. Robiła kotlety i nawet nie dała nam kotkom popróbować. I robia ciacho z barbarbarę ale togo nie chcę popróbować bo chyba jezd fuj.
Mała Ciorna Carmen
Chikita pisze:No bo Duża to na tych nowych włościach to wszystko powoli wymienia i jak coś wymienia to strasznie hałasuje. Walą, wiercą aż uszy mnie bolą. A ona jeszcze mówi żebym się szykowała, bo to dopiero początek![]()
Chiko
A u nas jest tak: świeci słońce, zajdzie, wichura się robi okropna, noc się zrobi i leje jak z cebra. Dzisiaj to może nawet grad padał, ale to trwa godzinę max. Minie kilka godzin powtórka z rozrywki. Szyby na balkonie to co chwila rozsuwam i zsuwam jak głupia.
kwiryna pisze:a u nas będą wymieniali piony kalanizacyjmne

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 16 gości