A panny o kondycję i figurę na wiosne dbają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:klaudiafj pisze:MB&Ofelia tak to napisałaś, że myślała, że w przedpokoju duch się objawił![]()
![]()
Ale mi ulżyło, że nie![]()
Szczerze mówiąc nie wiem, co Ofelia mogła zobaczyć/usłyszeć. Ducha raczej nie - jestem skorpionem, a ponoć od skorpionów duchy trzymają się z daleka![]()
klaudiafj pisze:MamoMeliDziękuję za ten obrazek
Boje się pająków a czasem i niewidzialnych rzeczy, ale śpię z Marysią
Alienor pisze:Jakie Ty masz grzeczne kotki - tyle roślinek i jeszcze żadna nie wyleżana do gołej ziemi.
klaudiafj pisze:Super balkon! Szeroki, i jest co robić, bo się można lekko zmieścić ze stoliczkiem i krzesełkamiKurcze jak dobrze zobaczyć Twoje kotki, tak rzadko je pokazujesz - ja chyba widzę Ofelię pierwszy raz, albo już nie pamiętam. I Czarnidełko jak Czarnidełko, wiadomo, że czarne, ale że Ofelia to burska
A jakie niesamowite wzory na plecach! Piękne kotunie i ładnie wąchają kwiatuszki
Jakby co to wiedz, że już się wstydzę
![]()
![]()
![]()
A prowadzisz jakąś stronę z ptakami, którym zrobiłaś zdjęcia?
kocia_mendka pisze:Chyba muszę wrzucić zdjęcia mojego tarasuChociaż chwilowo nic jeszcze na nim nie ma, oprócz wykopanych z ogródka chwastów. Ale na oknach gdzie się da poduchy leżą jak się patrzy. A koteły polegują standardowo gdzie? No oczywiście,że na wersalce , bo po gwizdek na podusi.
MB&Ofelia pisze:Dziś mamy ładne słoneczko, na zacisznym balkonie jest ciepło i przyjemnie. No więc korzystałyśmy we trzy.
http://wstaw.org/w/3k9L/
Czarnidełko wypatruje kotolota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Sigrid i 939 gości