♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 02, 2014 18:09 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:
Rilla07 pisze:Hej hej :1luvu:
Oj koty uwielbiają opiekować się naszym jedzeniem :D
Jak ja to mówię "pomacane, zaklepane" :ryk:
Jak Teemo mi towarzyszy w kuchni muszę uważać i pilnować co mi spadnie na podłogę, bo kawałek surowej marchwi czy kiszoną kapustę wciągnie bez problemu :D
Raz napił się ciasta naleśnikowego :roll: Troszkę się wystraszyłam, bo przecież to mąka i surowe jajka... nic mu nie było, teraz już wiem, że nie mogę dosłownie NIC zostawiać :D

Moje aż tak ekstremalne nie są :ryk:
Surowe jaja może i nie ale żółto surowe koty moją jeść/pić byle sparzone wcześniej było :mrgreen: Nawet raz na tydzień wskazane.
Moje bardzo lubią żółtka, i pewnie ciastem naleśnikowym tez by nie pogardziły :mrgreen:

Żółtko staram się dawać przynajmniej raz w tygodniu. Jednak zwykle gotuję na miękko :)
Teemo chyba kiedyś niedojadał, bo na początku rzucał się dosłownie na wszystko co da się zjeść.
Teraz już wie, że zawsze dostanie i naje się do syta i już tak nie wariuje :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie mar 02, 2014 18:11 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Moje są bardzo łakome ale ciasta na naleśniki nigdy nie chciały próbować :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie mar 02, 2014 18:13 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Annaa pisze:Moje są bardzo łakome ale ciasta na naleśniki nigdy nie chciały próbować :mrgreen:

Błąd, który notorycznie popełniam, czyli zostawiam niezakryte miski albo garnki i wychodzę z kuchni. Wystarczy 1 minuta, że nochal i wąsy już były zanurzone :D
Ja ciasto naleśnikowe robię na mleku, może dlatego się skusił :oops:

I fotki dwie :)
Muszu brzusio :)
Obrazek

I Teemolek śpiący. Nie ważne, że twardo, nie ważne, że mało miejsca... ważne, że blisko Dużej :D
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie mar 02, 2014 18:14 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Bozie Bozie...Ziomy moje piękne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Nie mar 02, 2014 18:20 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Nareszcie pokazałaś brzucholek Muszeronka :1luvu:
A Teemuś :1luvu: co tam niewygody :ryk:
Ja już od dawna wiem że nic nie można zostawić na wierzchu,bo zaraz jest zjedzone lub wylizane :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie mar 02, 2014 21:28 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Móóószóóó ,ja nie wyczymię ♥ :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 02, 2014 21:33 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:
Annaa pisze:Moje są bardzo łakome ale ciasta na naleśniki nigdy nie chciały próbować :mrgreen:

Błąd, który notorycznie popełniam, czyli zostawiam niezakryte miski albo garnki i wychodzę z kuchni. Wystarczy 1 minuta, że nochal i wąsy już były zanurzone :D
Ja ciasto naleśnikowe robię na mleku, może dlatego się skusił :oops:

I fotki dwie :)
Muszu brzusio :)
Obrazek

I Teemolek śpiący. Nie ważne, że twardo, nie ważne, że mało miejsca... ważne, że blisko Dużej :D
Obrazek

Muszu wygląda jak Fuku od Kuby :D A Teemo jest supersłodki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie mar 02, 2014 21:39 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Teemo jest słodziak ,ale Muszu nijak mi do Fuku nie pasuje -chyba że wywalanie brzucholca do góry -w tym Fuku jest mistrzynią :ryk: :ryk: :ryk:
a głupie pozy to domena Perełsa Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie mar 02, 2014 21:40 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

kuba.kaczor13 pisze:Teemo jest słodziak ,ale Muszu nijak mi do Fuku nie pasuje -chyba że wywalanie brzucholca do góry -w tym Fuku jest mistrzynią :ryk: :ryk: :ryk:
a głupie pozy to domena Perełsa Obrazek

Noski mają podobne!

Spilett

Post » Nie mar 02, 2014 21:58 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

porównaj
Obrazek Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie mar 02, 2014 22:00 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Ej heloł:
Muszu:
Obrazek

Fuku:
Obrazek

I co?

Spilett

Post » Nie mar 02, 2014 22:13 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

podobne ,ale tylko troszkę .Jeśli patrzeć na świński różowy ryjek Perełki to a i owszem są podobne bo
ciemne i maja dużo brązu. Ale porównując dwa ciemne widać różnicę

Jedyne to co łączy te trzy nochale to to że są na końcu (lub początku , zależy od której strony liczyć :twisted: )
kota.A koty kochamy ponad wszystko . :1luvu: .
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie mar 02, 2014 22:56 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

A mi właśnie Fuku przypomina Muszerona, zwłaszcza na tym zdjęciu
Spilett pisze:Obrazek

Troszku jest podobna.. jak przyrodnia siostra :D
Obie dziewczynki są śliczne, ja tam zawsze coś w kocie wypatrzę, żeby się pozachwycać :ryk:

A tak w ogóle witam Kubę i dwie kociszki na naszym wątku :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pon mar 03, 2014 15:52 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Chłopaczki sa tacy rozkoszni :1luvu: :1luvu:
Muszu jak pięknie wywala brzucho, nic tylko głaskać, głaskać i głaskać :mrgreen:

Witam :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon mar 03, 2014 17:29 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:Chłopaczki sa tacy rozkoszni :1luvu: :1luvu:
Muszu jak pięknie wywala brzucho, nic tylko głaskać, głaskać i głaskać :mrgreen:

Witam :1luvu:

Witamy :1luvu:
Czasem mam wielką ochotę go wygłaskać, ale nie zawsze na to pozwala :)
Brzuszka nie pokazuje zbyt często, jak był młodszy to potrafił tak spać, teraz woli zwijać się w kłębuszek ^^
Na mizianie to on sam musi przyjść i mruczeniem wyrazić chęć :D
Za to Teemol jest gotowany na głaski i przytulasy cały czas :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]