Bellemere pisze:Matko, ja zawsze zamykam lampę jak podchodzi bliżej, bo albo ucieknie, albo będzie chciała mnie zeżreć
Odważne masz kicie!
Może do zdjęć to odważne są.Ale do czego innego to już nie.
Moderator: Estraven
Bellemere pisze:Matko, ja zawsze zamykam lampę jak podchodzi bliżej, bo albo ucieknie, albo będzie chciała mnie zeżreć
Odważne masz kicie!

Ewa L. pisze:Też mamy taką zabawkę z piłeczkami i myszką na sprężynce - Pola parę razy doszła do niej i to wszystko.
Miseczki też takie mamy na suchą karmę.
Wycieraczki też szt.2 - po 1 przed każdą kuwetą - spisują się bardzo dobrze a dziewczyny podchodzą do wycieraczek jakby leżały tam od zawsze.
Tunel miałam pożyczony ale nie wzbudzał zainteresowania.
Myszkami egipskomi lubi się bawić Zuzia a Pola urwała już w jednej pomponik z ogonka.

Marcyśka pisze:Bellemere pisze:Aaaa wszyscy sie dokacają, a ja nie mam jak :< a tak już marzę o jakimś drugim przytulaku!
Ja teraz tylko nawijam o tym ,że chce trzeciego kotka, amoja mama na to ,że weźmiemy trzeciego jak do nas przywędruje. Dla tego cały czas jej pokazuje z miau obrazki kotków do adopcji

michalinadzordz pisze:Marcyśka pisze:Bellemere pisze:Aaaa wszyscy sie dokacają, a ja nie mam jak :< a tak już marzę o jakimś drugim przytulaku!
Ja teraz tylko nawijam o tym ,że chce trzeciego kotka, amoja mama na to ,że weźmiemy trzeciego jak do nas przywędruje. Dla tego cały czas jej pokazuje z miau obrazki kotków do adopcji
Nie wytrzymamA Ali z Felkiem na początku nie chciałyście brać, bo jeden kot to już maksimum
no ale dobrze wyszło, bo Felek mieszka ze swoją babcią
Nie szukaj nigdzie kota, na pewno ktoś znowu wyrzuci jakąś biedę w to miejsce skąd jest Ala i Kropcia
michalinadzordz pisze:A jak Kropci łapeczka?
Marcyśka pisze:U mnie ta zabawka zdaje egzaminTą myszkę która tam stoi można odczepić i bawic się osobno z kotem.Jeśli chodzi o sam tunel jest dość interesujący dzięki kulce która jest w środku,dodatkowo sa w niej takie małe kulki które poruszane przez koty wydają dźwięki.Dzięki temu kotkowi jeszcze bardziej się to podoba
Na razie to dla nich nowość wię c się spodoba ,napiszę jaka będzie reakcja przez następne dni
Jednak zależy do jakich kotów ,bo moja żywiołowa Kropka jest tym na razie zachwycona ale nawet leniuchowi Alci sie to spodobało.Gdybyś jeszcze chciała coś wiedziec ,to pytaj śmiało
A jeśli chodzi o trawę w misce,to okazało się ,że jest to moja trawa z Trixe którą miałam zasadzoną.Ja ją polecam w tym pakiecie z miską za 12,80.Za 4zł płaciłam za jakieś 30g trawy a tu mam 50 i jeszcze śliczną miskę ,więc się opłaca.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 9 gości