ALA,KROPKA I PUSIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 11, 2013 21:03 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Bellemere pisze:Matko, ja zawsze zamykam lampę jak podchodzi bliżej, bo albo ucieknie, albo będzie chciała mnie zeżreć :D
Odważne masz kicie!

Może do zdjęć to odważne są.Ale do czego innego to już nie.
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Śro wrz 11, 2013 21:07 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Ja już muszę iść :(
Koty nakarmione,przesyłka doszła,zabawki wypróbowane i zdjęcia zrobione :mrgreen:
A tak na zakończenie mój leniuszek Alcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw wrz 12, 2013 7:16 przez Marcyśka, łącznie edytowano 1 raz

Marcyśka

Post » Śro wrz 11, 2013 21:08 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Oj tam oj tam :D przynajmniej zdjęcia masz udane!

Ala chyba też ma już śpiacą mordkę <3 ale drugie zdjęcie się znowu zrobiło za duże :(
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro wrz 11, 2013 23:23 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Też mamy taką zabawkę z piłeczkami i myszką na sprężynce - Pola parę razy doszła do niej i to wszystko.
Miseczki też takie mamy na suchą karmę.
Wycieraczki też szt.2 - po 1 przed każdą kuwetą - spisują się bardzo dobrze a dziewczyny podchodzą do wycieraczek jakby leżały tam od zawsze.
Tunel miałam pożyczony ale nie wzbudzał zainteresowania.
Myszkami egipskomi lubi się bawić Zuzia a Pola urwała już w jednej pomponik z ogonka.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw wrz 12, 2013 6:55 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Ewa L. pisze:Też mamy taką zabawkę z piłeczkami i myszką na sprężynce - Pola parę razy doszła do niej i to wszystko.
Miseczki też takie mamy na suchą karmę.
Wycieraczki też szt.2 - po 1 przed każdą kuwetą - spisują się bardzo dobrze a dziewczyny podchodzą do wycieraczek jakby leżały tam od zawsze.
Tunel miałam pożyczony ale nie wzbudzał zainteresowania.
Myszkami egipskomi lubi się bawić Zuzia a Pola urwała już w jednej pomponik z ogonka.

Na razie zainteresowanie jest duże każdą zabawką.
Jeszcze nie wiem jak sprawdza się wycieraczka,ale duzo osób ja polecało więc się skusiłam :wink:
Ta miseczka na razie jest na trawę a może później będzie na karmę :mrgreen:
Dzisiaj na pewno dodam zdjęcia z naszego małęgo placu zabaw :ryk: :ryk:

Marcyśka

Post » Czw wrz 12, 2013 8:49 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

A jak Kropci łapeczka?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Czw wrz 12, 2013 8:55 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Marcyśka pisze:
Bellemere pisze:Aaaa wszyscy sie dokacają, a ja nie mam jak :< a tak już marzę o jakimś drugim przytulaku!

Ja teraz tylko nawijam o tym ,że chce trzeciego kotka, amoja mama na to ,że weźmiemy trzeciego jak do nas przywędruje. Dla tego cały czas jej pokazuje z miau obrazki kotków do adopcji

Nie wytrzymam :) A Ali z Felkiem na początku nie chciałyście brać, bo jeden kot to już maksimum ;) no ale dobrze wyszło, bo Felek mieszka ze swoją babcią ;) Nie szukaj nigdzie kota, na pewno ktoś znowu wyrzuci jakąś biedę w to miejsce skąd jest Ala i Kropcia :(

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Czw wrz 12, 2013 15:35 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

michalinadzordz pisze:
Marcyśka pisze:
Bellemere pisze:Aaaa wszyscy sie dokacają, a ja nie mam jak :< a tak już marzę o jakimś drugim przytulaku!

Ja teraz tylko nawijam o tym ,że chce trzeciego kotka, amoja mama na to ,że weźmiemy trzeciego jak do nas przywędruje. Dla tego cały czas jej pokazuje z miau obrazki kotków do adopcji

Nie wytrzymam :) A Ali z Felkiem na początku nie chciałyście brać, bo jeden kot to już maksimum ;) no ale dobrze wyszło, bo Felek mieszka ze swoją babcią ;) Nie szukaj nigdzie kota, na pewno ktoś znowu wyrzuci jakąś biedę w to miejsce skąd jest Ala i Kropcia :(

W tedy to i tak był cud ,że wzięłyśmy Alcię :mrgreen: A Felek to byłjuż duży chłop i nic mu się nie stało :ok:
Mama mówi ,że weźmiemy jakiegoś kotka który będzie na naszym osiedlu

Marcyśka

Post » Czw wrz 12, 2013 15:36 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

michalinadzordz pisze:A jak Kropci łapeczka?

Łapcia ślicznie się goi, a za ponad miesiąc idziemy na rentgen.

Marcyśka

Post » Czw wrz 12, 2013 17:00 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Marcyśka pisze:U mnie ta zabawka zdaje egzamin :ok: Tą myszkę która tam stoi można odczepić i bawic się osobno z kotem.Jeśli chodzi o sam tunel jest dość interesujący dzięki kulce która jest w środku,dodatkowo sa w niej takie małe kulki które poruszane przez koty wydają dźwięki.Dzięki temu kotkowi jeszcze bardziej się to podoba :mrgreen: Na razie to dla nich nowość wię c się spodoba ,napiszę jaka będzie reakcja przez następne dni :mrgreen: Jednak zależy do jakich kotów ,bo moja żywiołowa Kropka jest tym na razie zachwycona ale nawet leniuchowi Alci sie to spodobało.Gdybyś jeszcze chciała coś wiedziec ,to pytaj śmiało :mrgreen: A jeśli chodzi o trawę w misce,to okazało się ,że jest to moja trawa z Trixe którą miałam zasadzoną.Ja ją polecam w tym pakiecie z miską za 12,80.Za 4zł płaciłam za jakieś 30g trawy a tu mam 50 i jeszcze śliczną miskę ,więc się opłaca.

dzięki :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw wrz 12, 2013 17:30 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Zdjęcia dziewczynek z dzisiejszej zabawy na małym placu zabaw czyli testowaniu tunelu,Cat-track i myszek egipskich :mrgreen: Zdjęć ponad 20 więc serdecznie zapraszam :1luvu:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Marcyśka

Post » Czw wrz 12, 2013 17:32 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

ale się pięknie bawią zabaweczkami :) jedno zdjęcie jakieś ogromniaste, nie chce mi się wyświetlić. ale reszta bardzo fajna :ok:

Milena_MK

Post » Sob wrz 14, 2013 8:34 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Obrazek

Obrazek

Marcyśka

Post » Sob wrz 14, 2013 9:06 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Ochhh jejku, jakie my jesteśmy piękne :1luvu:

Milena_MK

Post » Sob wrz 14, 2013 9:23 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Jakie rozbrykane!

Super, że im się zabawki podobają, mają teraz mnóstwo zajęć :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

[poprzednia][następna]