Brawo Balbinko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:
A wczoraj Balbinka zaprezentowała przy mojej koleżance jak stoi na czterech nóżkach!
anita5 pisze:Bo my trenujemy stópki, masujemy i wymieniłyśmy podeszwy - naprawdę, jest całkiem nowa skórka na opuszkach, stara odpadła.
anita5 pisze:Bo my trenujemy stópki, masujemy i wymieniłyśmy podeszwy - naprawdę, jest całkiem nowa skórka na opuszkach, stara odpadła.
anita5 pisze:Koty bardzo zadowolone ogólnie, trzeba to powiedzieć.
Klocuś wesoły, zgłasza się sam do zabawy wędką, przychodzi się tulić i robi coś przefajnego, układa się między dwoma kotami do snu, tak upycha...No i trzyma straszną sztamę z Guciem. To są jednak prawdziwi przyjaciele.
Za to Ala przechodzi samą siebie. Ona chyba szuka nowego opiekuna. Kiedyś non stop na mnie wisiała, a teraz się reklamuje, jak ktoś przychodzi. A że codziennie teraz mam gości, to Ala ma pole do popisu. Włazi wybranemu gościowi na kolana, ale nie leży grzecznie, o nie, ona barankuje, podbija rękę, którą gość trzyma np. kubek z kawą, wije się, gada i zachowuje niestosownie.I jeszcze wbija pazury w nogi tego, kogo sobie na ofiarę wybrała.
![]()
A wczoraj Balbinka zaprezentowała przy mojej koleżance jak stoi na czterech nóżkach!
anita5 pisze:Czyli sok mogę podawać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 34 gości