kalair pisze:Łoł! Po 1 zł?! Ale super! U nas czegoś takiego nie ma, świństwo!!!

Co fajnego wzięłaś? Pochwal się!

No u nas zasadniczo też po 1 zł nie ma, bywały po 2 zł ale jakoś to się pokończyło. Teraz jest okres dla nich nie bardzo dlatego tradycyjnie przed świętami często są jakieś obniżki, żeby przyciągnąć, ale nie wszędzie. W takim "moim" zrobili kilka dni po 20 zł kg (cena u nich od 60 zł kg do 15 zł co dzień niższa), w drugim "moim" nie robią obniżek a tu tak się trafiło akurat po prostu, wyjątkowo.
anulka111 pisze:Nadawaj co kupilas najlepiej z fotkami

Z fotkami to nie, nie mam teraz czasu
Brałam rzeczy nowe lub jak nowe nie bardzo dla siebie nawet dużo, dla TZ-ta fajne dwie koszule - nówki poważnie, trzy marynarki jak nowe w każdym razie, (ale trzecia za mała) dwa sweterki, letnie T-shirty 2 i krawat. No to za 9 zł tyle rzeczy
Dla Weroniki pobrałam troszkę ciuszków, choć ona ma ale zawsze mnie kusi takie piękne dla dzieciaczków są rzeczy
Dla siebie to dwa żakiety (generalnie nie noszę, ale od czasu do czasu kupuję - bo mogą być potrzebne - prawda?
spódniczkę (bardzo rzadko noszę, ale też musi być
) - po prostu jak trafię na coś fajnego za grosze to czasami biorę, sweterek kangurkę ciemny fiolet, fajny taki niby polarek niby coś milusie z kapturkiem, kamizelkę taką ocieplaną, ale bez kaptura - chyba nowa, bluzkę w kratkę w stylu koszulowej z krótkim rękawem i dwie fajowe bluzki na "po domu" - z tych bluzek się cieszę i co jeszcze? Nie pamiętam już, chyba nic więcej
Ja niedobrze robię, powinnam przestać kupować w lumpkach tyle, ale co mam zrobić jak to uwiebiam