Stefano wrócił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:Ostatnio Klocek znowu uparł się na wygrzebywanie ziemi z kwiatków. Co raz mama woła- sprzątnij tą ziemię bo znowu wygrzebana
. Dobrze, że już tak doniczek nie zwala jak kiedyś
. I już mu w krew weszło, ze jak pójdę do wc siedzi mi pod drzwiami i wyje, żeby wysunąć listek papieru toaletowego do kasowania
. I tak jest za każdym razem
Ciepła pisze:juana pisze:Ostatnio Klocek znowu uparł się na wygrzebywanie ziemi z kwiatków. Co raz mama woła- sprzątnij tą ziemię bo znowu wygrzebana
. I już mu w krew weszło, ze jak pójdę do wc siedzi mi pod drzwiami i wyje, żeby wysunąć listek papieru toaletowego do kasowania
haha znaczy sie masz wc na bilety![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no padłam ze śmiechu![]()
![]()
![]()
![]()
juana pisze:Ciepła pisze:juana pisze:Ostatnio Klocek znowu uparł się na wygrzebywanie ziemi z kwiatków. Co raz mama woła- sprzątnij tą ziemię bo znowu wygrzebana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciekawe, że tylko mnie kasuje za wejście do kibelka. A żebyś widziała jak wygląda potem taki skasowany bilet
.
vip0 pisze:Asia, wreszcie dobrnęłam do końca.
Miałam przymusowy odpoczynek od komputera, i musiałam nadrobic zaległości.
Rysio jest coraz piękniejszy, a Stefan....wyjątkowy kocur.
Ciepła pisze:juana pisze:Ciepła pisze:juana pisze:Ostatnio Klocek znowu uparł się na wygrzebywanie ziemi z kwiatków. Co raz mama woła- sprzątnij tą ziemię bo znowu wygrzebana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciekawe, że tylko mnie kasuje za wejście do kibelka. A żebyś widziała jak wygląda potem taki skasowany bilet
.
domyślam się,że się do niczego nie nadaje już![]()
![]()
![]()
znaczy się dobrze pilnuje i nie ma korzystania na "gapę" haha![]()
juana pisze:vip0 pisze:Asia, wreszcie dobrnęłam do końca.
Miałam przymusowy odpoczynek od komputera, i musiałam nadrobic zaległości.
Rysio jest coraz piękniejszy, a Stefan....wyjątkowy kocur.
Za doczytanie![]()
![]()
. Ja cały czas żałuję, że nie mogę zabrać do domu Stefana
. Śliczny jest ale jedyne co mogę dla niego zrobić to zanieść mu karmę... Ja już tak po cichu myślałam jakby tu zanieść go do wetki na jakieś badania, szczepienia, a potem wypuścić... Na razie i tego nie mogę bo wciąż nie mam pracy i nie stać mnie na leczenie dodatkowego kota. I chyba nie bardzo da się to ukryć przed mamą, mimo, że do domu bym go nie przyniosła...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 30 gości