dagmara-olga pisze:czy nikt nie zauważył, że śpię w trumienceeee![]()
Morf
dziękujemy za pamięć plaskatym!
Morf toć to takje cóś do kfiatów na balkon nie? chyba że udawasz wampira
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Morf
Morf
dagmara-olga pisze:Byłam z Morfinką u lekarza. Oczko bez wrzodów - zagoiły się. Kotka zdrowa, nabiera ciałka - teraz już po prostu wraca do normalnej figury a nie tylko odzyskuje wagę z nawodnienia.
Dziś waży 2,5 kg.
Oczywiście narzekała na podróż i wizytę ale po powrocie - zaczęła od wypoczynku na stole, następnie bardzo porządnie walczyła na drapaku. Zajrzała na balkon, połaził, zachwyciła się widokiem sąsiada używającego myjki ciśnieniowej - patrzyła jak zahipnotyzowana. Pewnie myślała , że to taki wypaśny kran do piciaPotem poszła i kilka razy jeszcze wracała na balkon. Morfeusz spał w trumience
- mam na balkonie dużą prostokątną drewnianą donicę z kratką z tyłu. Morf włazi do niej, drapie pracowicie dno a potem układa się w niej i śpi. Miałam ją wyrzucić , bo nie mam zieleni na balkonie ale skoro to ulubione miejsce Morfa....
Morf
MaryLux pisze:dagmara-olga pisze:czy nikt nie zauważył, że śpię w trumienceeee![]()
Morf
W trumience?A dlaczegóżto?
Inka
Gibutkowa pisze:MaryLux pisze:dagmara-olga pisze:czy nikt nie zauważył, że śpię w trumienceeee![]()
Morf
W trumience?A dlaczegóżto?
Inka
Chcą się go pozbyćWęszę spisek
![]()
Mieczysław Naczelnik
JaEwka pisze:A tak wracając do balkonu to czy jak chce się wywiercić kilka dziurek na haki do siatki to trzeba mieć pozwolenie??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości